Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 • Booking

  Booking

  Book overnatting, aktiviteter og heiskort online.

  GeiloBooking
 • Offers

Search
Gala dinner at Vestlia Resort in Geilo
gala dinner at Vestlia Resort in Geilo.
Photo: Vestlia Resort
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Opplev en Geilokonferanse

Konferanse på fjellet er mest sannsynlig det beste som kan skje med en bedrift. Frisk luft, god tid til å prate sammen og spennende aktiviteter utenfor konferansesalen. Geilo byr på godt utstyrte lokaler og profesjonelle arrangører med lang erfaring. Mat i verdensklasse, alle rettigheter og nok plass til at alle blir sett. En konferanse, et møte eller et seminar på Geilo er rett og slett noe alle burde oppleve.

Åpen natur, stimulerende frisk høyfjellsluft og et stort aktivitetstilbud gjør Geilo til et utmerket sted for kurs og konferanser i Norge.

På Geilo finner du det du trenger for at arrangementet for bedriften skal bli så vellykket som mulig. Her finner du kurs- og konferansevirksomheter som er tilpasset de fleste behov. Et stort utvalg hoteller tilbyr konferanserom og møtelokaler i alle størrelser og med alt av nødvendig utstyr. Geilo disponerer ulike konferansesaler, grupperom og styrerom.

 

Faglært personale skreddersyr gjerne møteopplegg ned til minste detalj, men du kan også velge blant fiks ferdige konferansepakker, enkelt og greit.

Uansett sesong tilbyr Geilo en rekke aktiviteter og opplevelser utenfor konferansesalen. Møtedeltakere trenger også avkobling – og det får de i fult monn her. Geilo har lange tradisjoner med kurs og konferansearrangementer, og sørger for at alle deltakere får et minnerikt og avslappende opphold til fjells.

Vestlia.
Photo: Vestlia Resort - Paul Arthur Lockhart
Bardøla.
Photo: Terje Bjørnsen
Dr. Holms.
Photo: Dr. Holms Hotel
Geilo Hotel.
Photo: Geilo Hotel
Ustedalen.
Photo: Ustedalen hotel
Storestølen.
Photo: Emile Holba

Konferanse + Aktiviteter = Sant

Vinterkonferanse

Det er mye å finne på når du kommer deg til fjells. Prøv en av de 39 alpinløypene eller løssnøkjøring i skogen, hva liker du best? Utforsk langrennsløypene og sett kurs mot en av serveringshyttene som målet for dagen. 

Geilo er ikke bare en populær skidestinasjon. Det finnes flere aktiviteter for å oppleve vinterfjellet og nyte den friske fjelluften. Ta en tur med hundeslede, føl vinden i ansiktet ned kjelkebakken eller legg ut på en snøscootersafari i vinterlandskapet. 

Hundeslede med Geilo Husky
Foto: Emile Holba

Sommerkonferanse

Fra Geilo er veien, eller stien, kort for store naturopplevelser. Hardangervidda og Hallingskarvet nasjonalparker med et vell av turmuligheter ligger like i nærheten. Føl på kreftene i Numedalslågen med rafting. Fart og moro blir det med gokart, eller passer det bedre med en rolig sykkeltur langs Rallarvegen fra Finse - Haugastøl?

På Geilo er det mye å velge mellom hele året. Ønsker dere å bygge opp samholdet i bedriften kan teambuilding være noe. Her er dere nødt til å samarbeide, og morsomt er det.

Whitewater rafting in Geilo
Foto: Emile Holba

 

Fakta om Geilokonferansen:

 • Geilo ligger midt mellom Oslo og Bergen
 • Møtekapasitet: 2 - 650 personer
 • 200 meter unna nærmeste skiheis
 • Aktiviteter hele året - Det er alltid noe å finne på
 • Uendelig tilgang til kaffe, te og vann under hele kurs dagen
 • Mange tilbydere av lokalmat til pausemat og store måltider

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages