Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Couple reading a map outside Geilo Tourist Information Couple reading a map outside Geilo Tourist Information Couple reading a map outside Geilo Tourist Information
Couple reading a map outside Geilo Tourist Information Couple reading a map outside Geilo Tourist Information
Credits
Geilo Tourist Information.
Photo: Emile Holba

Turistinformasjon og reiselivssenter

Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Velkommen til reiselivssenteret

Inne på reiselivssenteret finner du turistkontoret - Vist Geilo. Her kan du finne tips til aktiviteter, overnatting og alt du trenger å vite om Geilo. Turistinformasjonen leier ut sparkstøttinger og truger om vinteren, om sommeren kan man leie kanoer. Utenom turistinformasjonen - Visit Geilo finner du kontorer til Geilo Holiday som selger skipass og overnatting. Geilo Husky, Slaatta skisenter, SNO, Fjellnettverket og Mustasch Media as.
 

Turistinformasjonen finner du i Geilo sentrum, mellom Ekte Restaurant og Sport 1 Geilo, inne på Reiselivsenteret. 

Turistinformasjonen er opptatt av å gjøre informasjon lett og enkel for å utnyttet mest tid til det man faktisk har kommet for. Her finner du et stort utvalg av brosjyrer for ditt opphold eller informasjon om neste stoppe sted for din Norgesreise.

Turistkontoret har et stort areal alle kan utforske. Her vil du finne et planleggingsbord med turtips, informasjon, attraksjoner og annet nytting. I tillegg er det opprettet en fjellkjede som skranken tilhører, i fjellkjeden finner du utstilling av de tre kjente leverandrøene for bestikk Geilo har å tilby. I tilegg er det laget kunst av den populære Prestholtrunden, her forklarer tegningen hva man kan oppleve og hvor lang den er. I tillegg er den berømte Rallarveien også laget på samme måte. Utforsk den interaktive 3D-modellen av Hallingskarvet nasjonalpark og lær mer om parken

Du finner også salg av lokalebøker, blant annet den nyeste Visit Geilo boken som heter "Generation Geilo" som er en bildebok med portretter av lokaleinnbyggere som har og skal utbygge Geilo til et livsvarig reisemål. Bildene fra boken er tatt av Emile Holba. Det er også salg av kart, postkort, frimerker, magneter, klistremerker og pins. 

Du kan bruke gratis wifi på Reiselivssenteret og i resten av Geilo sentrum. Det er også datamaskiner som du kan låne gratis

Visit Geilo logo

Visit Geilo AS er et aktivt og overordnet markedsføringsorgan for Geilo og Hol kommune. Visit Geilo AS har som hoved formål å videreutvikle Geilo helårlig destinasjon, og å profilere og markedsføre Geilo nasjonalt og internasjonalt. 

Kontakt informasjon:
Vesleslåttvegen 13
3580
tlf: 32 09 59 00
e-post: post@geilo.no

 

Geilo sentrumskart norsk

Trykk på kartet for å åpne større versjon (pdf)

Åpningstider for Reiselivssenteret:

Mandag - Fredag Geilo Holiday  

09:00 - 16:00

  Turistinformasjon 09:00 - 16:00
     
Lørdag Geilo Holiday 09:00 - 14:00
  Turistinformasjon 09:00 - 14:00
     
Søndag Geilo Holiday 09:00 - 14:00
  Turistinformasjon stengt

 

Geilo Holiday logo

Geilo Holiday formidler overnatting for hotell, hytte og leiligheter på Geilo. Trenger du aktiviteter på din Geilo-ferie kan du også få hjelp til dette. Du kan booke gjennom Geilo Holidays online booking, sende en e-post til booking@geiloholiday.no, eller telefon 32 09 00 00.
 

 

 

 

 

Utforsk Geilo

Bruk søkefunksjonen for å finne det du trenger

×
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad
Ad