Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
  • Booking

    Booking

    Book overnatting, aktiviteter og heiskort online.

    GeiloBooking
  • Offers

Search
Geilo turistinformasjon
Geilo turistinformasjon.
Photo: Emile Holba
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

 

Visit Geilo AS

Visit Geilo AS er destinasjonsselskapet for Geilo og Hol kommune. Selskapet driver også turistinformasjonen på Geilo. Du finner Visit Geilo og turistinformasjonen på Reiselivssentert i Geilo sentrum, her møter du også rekke andre bedrifter.

Visit Geilo AS

Visit Geilo AS hovedvirksomhet er å markedsføre Geilo og områdene rundt som reisemål.
I tillegg driver Visit Geilo turistinformasjonen inne på Reiselivssentert i Geilo sentrum, plassert mellom Sport 1 og SkiGeilo.

Selskapet eies av sine omtrent 200 medlemmer. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Miljøsertifisering

Visit Geilo er miljøsertifisert som Miljøfyrtårn. Selskapet er også godkjent for merket for bærekraftig reisemål.

Bærekraftig ReisemålMiljøfyrtårn logo

Her kan du se Visit Geilos klima- og miljørapport for 2016

Reiselivssenteret 

Inne på reiselivssenteret finner du turistkontoret - Vist Geilo. Her kan du finne tips til aktiviteter, overnatting og alt du trenger å vite om Geilo. Turistinformasjonen leier ut sparkstøttinger og truger om vinteren, om sommeren kan man leie kanoer. Utenom turistinformasjonen - Visit Geilo finner du kontorer til Geilo 365, Slaatta skisenter, SNO, Fjellnettverket og Mustasch Media as.

Visitnorway.no

Visitnorway.no er den norske varianten av portalen og geilo.no er en del av disse, og skal bidra til å skape reiselyst og inspirere nordmenn til å reise i Norge. I tillegg skal visitnorway.no gjøre det enklere for nordmenn å planlegge og forberede ferien i Norge.

På visitnorway.no skal du kunne lese inspirerende artikler, søke etter reiselivsbedrifter og reiselivsprodukter i Norge tilpasset dine behov i vår søkebase og finne informasjon om steder du har lyst til å besøke.

Betingelser for bruk av bilder og film

Henvend deg her 

Geilo Turistinformasjon

Turistinformasjonen finner du i Geilo sentrum, mellom SkiGeilo og Sport 1 Geilo, inne på Reiselivsenteret. 

Turistinformasjonen er opptatt av å gjøre informasjon lett og enkel for å utnyttet mest tid til det man faktisk har kommet for. Her finner du et stort utvalg av brosjyrer for ditt opphold eller informasjon om neste stoppe sted for din Norgesreise.

Turistkontoret har et stort areal alle kan utforske. Her vil du finne et planleggingsbord med turtips, informasjon, attraksjoner og annet nytting. I tillegg er det opprettet en fjellkjede som skranken tilhører, i fjellkjeden finner du utstilling av de tre kjente leverandrøene for bestikk Geilo har å tilby. I tilegg er det laget kunst av den populære Prestholtrunden, her forklarer tegningen hva man kan oppleve og hvor lang den er. I tillegg er den berømte Rallarveien også laget på samme måte. Utforsk den interaktive 3D-modellen av Hallingskarvet nasjonalpark og lær mer om parken

Du finner også salg av lokalebøker, blant annet den nyeste Visit Geilo boken som heter "Generation Geilo" som er en bildebok med portretter av lokaleinnbyggere som har og skal utbygge Geilo til et livsvarig reisemål. Bildene fra boken er tatt av Emile Holba. Det er også salg av kart, postkort, frimerker, magneter, klistremerker og pins. 

Du kan bruke gratis wifi på Reiselivssenteret og i resten av Geilo sentrum. Det er også datamaskiner som du kan låne gratis

Les Geilokatalogen i PDF-her (NO)

Les Geilokatalogen i PDF-her (ENG)

Turistinformasjon

Åpningstider

Mandag til fredag 10:00-15:00
Lørdag STENGT
Søndag STENGT

I ferier og helligdager kan det være andre åpningstider, se facebook

Kontakt oss:

Visit Geilo
Vesleslåttvegen 13
N-3580 Geilo
Telefon: +47 32 09 59 00
post@geilo.no  

Visit Geilo

 

 

 

Ønsker du å leie spark eller truger? Henvend deg hos turistkontoret i Geilo sentrum inne på Reiselivssenteret. For mer informasjon les HER

 

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages