VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Elk at Langedrag nature park, Nesbyen
Elk at Langedrag nature park, Nesbyen.
Photo: Langedrag nature park, Nesbyen Hallingdal
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ekte friskt og lekent

Opplevelsesparkene i Hallingdal tilbyr et bredt spekter av opplevelser som kan bli en ny favoritt blant barnas i sommer. Hallingdal er innbegrepet med rot-ekte parkopplevelser, som gir garanti for gode sommerminner, lærerike opplevelser – og ikke minst mye more for både barn og voksne.
 

Særnorske dyr på nært hold
Bjørneparken på Flå og Langedrag Naturpark er begge svært godt besøkte parker som har fokus på nærkontakt mellom dyr og menneske. Man kommer tett på særnorske dyr som bjørn, elg, reinsdyr, fjording og telemarksku, så vel som sårbare arter som ulv, fjellrev og gaupe.

Stølslivet i Hallingdal
Stølene til fjells tilbyr mulighet for nærkontakt med ulike husdyr og klappedyr. Vær med på fjøsstell og se budeiene lage dylle, melkeprim og annen stølskost. Ikke glem rømmegrøten og kjøp med ekte geitost hjem. 

Fysisk mestring og vannlek
Hallingdals ekte parkopplevelser inviterer også til utfordrende aktiviteter med fokus på aktiv ferie og fysisk mestring. Høyt og Lavt Klatrepark i Hallingdal Feriepark, zipline i Bjørneparken og klatreparken på Langedrag aktiviserer barna på en trygg og sikker måte. Og skulle det regne en dag, så har man innendørsaktiviteter som Hurramegrundt lekeland og Tropicana Badeland. Vannlek er en obligatorisk sommeraktivitet som gjør opplevelsestilbudet i Hallingdal komplett.

Kom, se og lær med barna
Gardnoskrateret i Nesbyen er en av verdens lettest tilgjengelige meteorittkratere. Bli med Dr. G på Gardnos, å forske og grave i verdensrommets og Gardnoskraterets mysterier. Oppdag store historier i små stein, driv romforsking fra bakken og oppdag din plass i universet.

 

Opplev Hallingdal - barnas Hallingdal

Med "Opplev Hallingdal" får du halv pris på barnebillettene på besøk i park nr to og tre hos Hallingdal Feriepark, Langedrag Naturpark og Tropicana badeland. Hallingdal har familieparker som tilbyr unike muligheter for å komme tett på dyrene, som for eksempel Bjørn, Elg, Reinsdyr, gaupe og andre særnorske dyr.

Langedrag Naturpark
En opplevelse som setter spor

I spesielt naturskjønne omgivelser ligger Langedragshusene som et Soria Moria slott 1000 m.o.h. med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. I naturparken kan du på nært hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg, moskus, yak og reinsdyr. «Ærefrykt for livet» betyr mye for oss. Langedrag er en naturpark med rundt 300 dyr fordelt på 20 forskjellige arter. Langedrag holder åpent hele året og hver årstid byr på nye og spennende opplevelser. Helt tett på dyr og natur er virkelig en unik opplevelse for både barn og voksne.

Hallingdal Feriepark, Ål 
Hele ferieparken er så full av aktiviteter at du kan trenge ferie etter å ha vært her! Høyt og lavt klatrepark med to zip-lines på over 150 meter over elva, og fritt fall fra 12 meter i Ørnestupet. Hallingkastet vertikale lekepark og Hurramegrundt innendørs lekeland, 4H - besøksgård med Geir Geit, Kalle Kanin, Gisle Gris og alle de andre dyra, ponniridning og traktorkjøring. NYHET 2016: Eventyrgolfbane - første av sitt slag i Norge.

Tropicana Badeland, Gol 
Tropicana er et av Norges største kombinerte innen- og utendørs badeland. Megasklier, bølgebasseng, grotter og Wild River er vanvittig moro for små og store barn. Eget jungelland for de minste, med 35 cm dypt vannBarn og vann - hva er mer stas enn det?