VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Sykling i Hallingdal
Sykling i Hallingdal.
Photo: Vegard Breie
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Norges best bevarte hemmelighet på sykkel

Hallingdal tilbyr terrengsykling med fantastiske kontraster - fra høye fjell med panoramautsikt og dramatiske fosser til majestetiske fjorder. Regionens allsidighet er bemerkelsesverdig. For familier og uerfarne syklister finnes det en rekke vakre turer i flatt fjellterreng med stopp på sjarmerende fjellgårder som serverer lokale mat-spesialiteter. 
 

Opplev Norges mest populære sykkelrute, Rallarvegen, som strekker seg fra fjellene i Hallingdal til
de verdensberømte fjordene i vest. Det finnes hundrevis av kilometer med sykkelopplevelser som bare venter på å bli utforsket - enten du liker å tråkke på sykkelen din sammen med dine barn, eller om du føler for å prøve en av naturens egne stier. Uansett vil du oppleve å bli slått av de vakreste panoramaer, de perfekte kulisser for enhver sykkeltur i Hallingdal.

Merkede sykkelruter i Hallingdal er stort sett plassert i høylandet og går hovedsakelig langs brede grusveier. Det er lite eller ingen biltrafikk her. Egnede sykkelruter kan sys sammen for å danne turer som strekker seg over flere dager. Dersom man ønsker kan man velge seg en eller flere baser for ferien sin, som alle danner godt grunnlag for fine dagsturer på sykkel.

Fra sykkelfestivalen Hillbilly Huckfest
Best Off Hillbilly Huckfest 2015