Dynamic Variation:
Norway Now
Choose Language
Ål i Hallingdal
Search
Ål som hyttekommune, Ål i Hallingdal Ål som hyttekommune, Ål i Hallingdal Ål som hyttekommune, Ål i Hallingdal
Ål som hyttekommune, Ål i Hallingdal Ål som hyttekommune, Ål i Hallingdal
Credits
Ål som hyttekommune, Ål i Hallingdal.
Photo: Ål Utvikling AS
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Ad

Ål - en stor hyttekommune

Ål kommune har ca. 2800 fritidsboliger av ulike slag (frittstående hytter, leiligheter, gamle seterhus etc.). Bygging og bruk av fritidsboliger er et viktig bidrag til næringslivet i Ål. Det er derfor av vesentlig betydning for både kommunen og Ål Utvikling AS å ha en god kontakt med de som har fritidsbolig i kommunen.

 

HytteArena Ål

Vinteren 2016 har det blitt satt i gang et utvikling og markedsføringsprosjekt i regi av Ål Utvikling AS. Hyttemarkedet er i oppsving, men det er hard konkurranse med andre destinasjoner og tiden er inne for å posisjonere seg. Det vil komme mer informasjon om dette prosjektet etter hvert som det utvikler seg.

 

Nyhetsbrev til hyttefolk i Ål
Noen ganger i året sender Ål Utvikling AS/ Ål kommune ut nyhetsbrev til alle hytteeiere som har meldt inn sin e-postadresse. Les det siste nyhetsbrevet.
Ønsker du å få tilsendt nyhetsbrev for hyttefolket i Ål, send navn og e-postadresse til post@alturistinfo.no 
Hyttetreff for hyttefolk i Ål 
I vinterferien arrangerer Ål Kommune og Ål Utvikling AS treff for hyttefolk i Ål for å forsterke og utvide den gode kontakten med hyttefolket i bygda. 
Følg med på arrangementskalenderen for neste års hyttetreff. 

 

Ål Hytteforening
Foreningen er en partipolitisk nøytral forening som arbeider for at du som eier av fritidsbolig i Ål kommune skal bli hørt og tatt hensyn til når det skal tas avgjørelser som vedgår deg. Mer informasjon finner du på www.aahf.no. Kontaktperson er Rita Roarsen, tlf. 906 89 950 eller e-post rita.roarsen@gmail.com
Kjøpe hytte eller hyttetomt i Ål? Eller trenger du håndverker?
Mange av medlemsbedriftene i Ål Utvikling AS tilbyr håndverkertjenester og / eller har hyttetomter til salgs.
Se oversikt over dem her. Informasjon om ledige hyttetomter i Ål kan du og få på servicetorget i Ål kommune og hos Ål Utvikling AS samt på bl.a. finn.no
Leie hytte i Ål
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad