Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ac2cb1c6f5c76a81e0c3b
name: plugins_common_social_share (widget)

Ål

Torpomoen

Torpomoen rednings- og øvingspark. Campingplass, enkeltrom, familierom og storhytter. Ål i Hallingdal

Torpomoen rednings- og øvingspark ligger sentralt plassert i Hallingdal og har god kapasitet på utleie av undervisningslokaler og overnatting. Området er meget godt egnet til de fleste typer kurs, øvelser, samlinger og private arrangement. Vårt store og velholdte parkanlegg (131 mål) gir mange mulighet for blant annet biltreff og hundesamlinger. Vi blir også ofte benyttet av idrettslag, organisasjoner, bedrifter og private - der vi kan tilby gode pakkeløsninger til hyggelige priser.

Campingplass, enkeltrom, familierom og storhytter i Ål i Hallingdal.

Koselig oppholdsrom/peisestue, og eget aktivitetsrom med biljard, bordtennis, airhockey m.m. Her finnes også stort velholdt parkanlegg, turløyper i umiddelbar nærhet, fotballbane og treningsrom med sauna. Gratis fiske i Torpomoen sin sone langs Hallingdalselva.

Hallingdal Catering lager maten på Torpomoen, og de gjør mye for at gjestene får en utsøkt matopplevelse. De har spesialisert seg på levering av mat i høy klasse, men leverer selvfølgelig også rimelige/enklere retter. Med andre ord; her kan du få alt fra grove rundstykker til festmiddag. Fellesfaktoren er at alt smaker veldig godt! Det finnes også 2 egne kjøkken for de som ønsker å ha selvhushold. 

Stedet ligger langs RV 7 mellom Torpo og Ål sentrum, og med kort avstand til skisenter, langrennsløyper, sykkel-og turstier.





Last updated: 01/02/2024

Source: Hallingdal Reiseliv

Torpomoen

Sider du nylig har besøkt