Dynamic Variation:
Norway Now
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Mat og servering i Ål i Hallingdal

Matkulturen i Ål er variert og smakfull, og i stor grad basert på tradisjon og lokale råvarer. Hallingkost får du både i butikker og på spisesteder.

Tid for en rast? I Ål i Hallingdal finnes mye godt å velge i. Om du er ute etter en enkel lunsj, hjemmelagde fristelser eller vil prøve tradisjonell Hallingkost.

Hallingkost

Småmat, lefsekling og rømmebrød er de mest kjente og populære tradisjonsrettene i Ål i Hallingdal. Du finner disse produktene og mange andre både på spisestedene og i dagligvarebutikkene i Hallingdal og hos utvalgte butikker på Østlandet. 

Om sommeren kan du besøke levende støler som inviterer deg til smake kortreist mat fra fjellet som blant annet rømmegrøt, søtprim, lapper og dylle. 

Hallingdal Feriepark

Bergtatt Bistro
På ferieparkens restaurant er spesialiteten retter med kortreiste råvarer fra Hallingdal, men det varieres også med langreiste oppskrifter. På Bergtatt Bistro får selvfølgelig noe godt å drikke til - her har de det meste. 

Bergtatt Bistro har også egen take-away meny.

Snakkbar
Her får du moderne hurtigmat når du bare bare vil ha et mellommåltid, eller større retter hvis du ikke ønsker et fullt restaurantmåltid. Etter en tur i klatreparken eller aktivitetshuset er du nok uansett ganske sulten.

Hallingdal Feriepark
Telefon: 32 69 92 0032 69 92 00  

Hallingdal Feriepark kan du også nyte god mat.

Jegerstugu Café og Bar

Ligger på Thon Hotel Hallingdal i sentrum av Ål i Hallingdal, og har en hyggelig atmosfære og hjemmekoselige omgivelser. Hotellet kan skilte med internasjonalt kjøkken, og det går ikke en dag uten at de prøver ut nye ideer. På 

Jegerstugu Café og Bar får du lunsj- og middagsretter, kaker og kaffe. Alle rettigheter.

Thon Hotel Hallingdal
Telefon: 32 08 20 1132 08 20 11
E-post: hallingdal@thonhotels.no

Kafe Kulturrampa 

Kafeen i kulturhuset en hyggelig møteplass for både små og store. Her får du hjemmelaget mat som pasta, sandwich, burgere, salater med mer. 

Kafe Kulturrampa
Ål kulturhus,
Telefon: 962 31 383962 31 383
tonje_k_olsen@hotmail.com

Liatoppen Fjellstove

Liatoppen Fjellstove er kjent for å servere rikelig med smakfull norsk mat, ha en hyggelig atmosfære og utmerket service. Liatoppen Fjellstove ligger på Liatoppen i flott natur. 

Liatoppen Fjellstove
Telefon: 32 08 55 5732 08 55 57
E-post: post@liatopen.no

Bergsjøstølen

Fjellstua som vet å sette pris på god mat. Her går ønske om å servere noe litt ut over det vanlige og godt vertskap hånd i hånd. Hver ettermiddag serveres også nystekte vafler til kaffien på Bergsjøstølen. Alle rettigheter.

Bergsjøstølen
Telefon: 32 08 46 1832 08 46 18
E-post: post@bergsjostolen.no

Rødungstøl Høyfjellshotell

Her serveres tradisjonskost, også kalt Hallingkost. Rødungstøl har derfor lokale levrandører av råvarer, og vilt-/julebordet er viden kjent for sin gode og varierte meny. Alle rettigheter

Rødungstøl Høyfjellshotell
Tlf: 32 08 46 2232 08 46 22
E-post: info@rodungstol.no

Skattebøl Fjellgard

Serverer tradisjonsmat og gardens historie til grupper, og på Skattebøl Fjellgard feirer mange runde dager og konfirmasjon. Du finner flotte malerier på veggene i fra kjente lokale malere på 1800-tallet. Overnattingsmuliheter.

Skattebøl Fjellgard
Telefon: 947 87 522947 87 522
E-post: sveinbry@hotmail.com