Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Bistand, bibel og bambus i 2018

Overview

Ål kyrkjeakademi. Kafè Tid 19. oktober kl 19.15

Ål kyrkjeakademi presenterer:

Bistandsekspert, forfattar og tidlegare generalsekretær Jørn Lemvik i samtale med Arild Øystese Hansen.

I løpet av dei siste 30 åra har fokus og haldningar til misjon og bistand endra seg frå trusbasert globalt ansvar til internasjonal handels- og innvandringspolitikk.

Norsk misjon har vore eit 150-årig eventyr med Noreg og nordmenn i internasjonal teneste for å forkynna, men og for å spreie kunnskap, betre helsesituasjonen og å skape vekst og utvikling i land og område som først var definert som misjonsmark, seinare som U-land og no som bistandspartnarar.

Samtalen vil ta for seg dei globale utfordringane og det globale ansvaret med vekt på kyrkja og misjonsorganisasjonane sitt ansvar og mogelege bidrag.

Jørn Lemvik er ein av Noregs leiande bistandsekspertar, særleg når det gjeld religion som premiss og ressurs i bistandsarbeidet. Han har markert seg både nasjonalt og internasjonalt i mange år.

Arild Øystese Hansen er busett i Ål og er no teknisk sjef i Hol kommune. Han har mange års bistandserfaring frå m.a. Madagaskar, der han og budde i 12 år.

  • Last Updated: 13.08.2018
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

fre 19. oktober 2018 19:15

See All
Bistand, bibel og bambus i 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad