Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Eastern Norway

Nesbyen Gir Tilbake 2018

  • Flomsikringsparken, Nesbyen
  • +47 41421054
  • 1. september 2018
  •  /  10:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Nok en gang inviterer vi til en dag full av god stemning, mye moro og knallfine musikkopplevelser! I tradisjonell tro starter dagen i Flomsikringsparken med den årlige andefesten! Her kjemper 1000 gule badeender om alle de fine premiene! Hjemmelagde kaker, nytraktet kaffe og gode tilbud i salgsbodene er bare noe av det som venter! På kvelden inviterer vi til en fantastisk musikkopplevelse med utrolig flinke artister! Program kommer!

Alle inntektene går uavkortet til Midlands Children Hope Project, og hva er vel bedre enn å hjelpe barn som ikke har det like godt som vi har det her i Norge, samtidig som vi har det gøy?

Gjennom Nesbyen Gir Tilbake har vi siden 2013 samlet inn mer enn 800.000 kroner til prosjektet bare på Nesbyen! Mesteparten av pengene har blitt brukt på å ferdigsstille de to første husene på det nye barnehjemmet. Engasjementet og givergleden som nesningene har vist er helt utrolig, og vi er så takknemlige for all støtten dere har vist! I 2016 døpte vi også det første huset i Zimbabwe for "Nesbyen", som takk for all støtte den fine lille bygda har vist!

  • Last Updated: 12.03.2018
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

lør 1. september 2018 10:30 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Nesbyen Gir Tilbake 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad