Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hardangervidda Hol

TARA-weekend

  • Bakkestølvegen 81, Hol
  • +47 32087200
  • 12. oktober 2018 - 14. oktober 2018
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Unni kommer, kommer du?
Fredag 12. oktober til søndag 14. oktober fyller magasinet Tara i kjent stil opp Vestlia Resort. I år er det sjette gang det skjer, og vi lover fullt trøkk fra startskuddet går. Foruten yoga, vinsmaking, fjellturer, SPA og mye-mye mer, gjentar vi fjorårets suksess og kårer Årets modigste kvinne lørdag kveld.

Men allerede fredag kveld skjer dette:

Unni Lindell lanserer sin nye krimbok til høsten og Tara-weekend på Vestlia blir ett av de første stedene hun møter leserne sine. Denne gangen har Unni forsvunnet inn i en verden av dype skoger og en mann som sender ut en drone og ser en enslig kvinne i et lite telt. Selv ville krimdronninga aldri overnattet alene i en skog, i det hele tatt er ikke friluftsliv det hun setter øverst på lista. Det er livsfarlig, ler hun. Hva har inspirert Norges ukronede krimdronning denne gangen? Hva har hun lagt vekt på? Hvordan skaper hun plottet og figurene sine? Hva synes Unni selv er spennende – hun går jo for å være en av de mest lettskremte krimdronninger som finnes i denne verdenen…

Fredag kveld, den 12. oktober, etter at mørket har senket seg, er det duket for et spennende og ikke minst ganske så morsomt forfattermøte i selveste Vestliahallen på Tara-weekend. Sammen med Unni Lindell blir det fest og underholdning!

  • Last Updated: 17.02.2018
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Dates

fre 12. oktober 2018

lør 13. oktober 2018

søn 14. oktober 2018

See All
TARA-weekend
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad