Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search

Vinteraktiviteter i Gol i Hallingdal

Opplev vinter på Gol. Familievennlige fjell tilbyr langrenn, alpint og annen moro i snøen.

Drømmer du om snø så langt øye kan se? Lyst til å ta på skiene og prøve ut de nypreparerte løypene? Eller kanskje suse ned alpinløypene?

Kanskje foretrekker du roligere turer i hesteslede, eller til og med hurtighet og spenning på en snøskuter.

Uansett hva du liker har du mange muligheter hvis du skal tilbringe noen vinterdager i Gol og på Golsfjellet.

Slalåmutfordringer

Hvis du vil bruke tid  i skiløypene tilbyr Gol Skipark flotte opplevelser nær sentrum på solsiden av dalen, kun fem minutter unna Go sentrum. Gol Skpark har også en terrengpark med et godt rykte. Med mange railsforskjellige hopp og andre elementer er Gol Skipark en spennende lekeplass for deg som vil å utvikle parkferdighetene. For mer informasjon, send en e-post tilpost@golskipark.no

På Golsfjellet finner Golsfjellet alpinsenter og på Storefjell finner du blant annet terrengpark og kjelkebakke. 

Langrenn

Uansett om du ønsker en avslappende skitur for å nyte snø og sol, eller en en god treningsrunde, har Gol og Golsfjellet skiløyper som passer for deg.

Det finnes mer enn 300 kilometer godt preparerte skiløyper her, i et variert og familievennlig terreng, uten vanskelige områder. Siden de fleste løypene starter på fjellet trenger du ikke slite deg ut før turen starter. Et lite tips er området Nystølsfjellet som ligger sør på Golsfjellet, og går rundt Nystølsvarden, Gol sin høyeste topp på 1296 m.o.h. 
Grillhyttene på Golsfjellet er alltid åpne for alle og er et perfekt sted for å grille. Ta med egen mat, og gjerne et par vedkubber.

Hundespann

Føl snøen sprute i ansiktet ditt mens veltrente hunder drar deg og sleden over snødekte fjellplatå. Hundespann er en flott måte å oppleve naturen på og er gøy både for barn og voksne.

Hest og slede

Du kan virkelig nyte livet ved å dra på en tur med hest og slede, hvor du hører på bjellene ringe mens du sitter på et pelsteppe gjennom snødekt landskap.

SPA og velvære

Nyt eksklusiv oppmerksomhet og behandling på Oline SPA- og velværesenter på  Pers Resort.

Koble ut og lad batteriene dine i Romana velværesenter. Gli ned i varme boblebad, les morgenavisen og nyt drikke og fersk frukt mens du slapper fullstendig av.

Det er mange bademuligheter. Flere hoteller på Golsfjellet har basseng og badeland. Eksempelvis har Tropicana Badeland syden-temperatur året rundt.