Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Viken ÅL

All Adventure

  • Kuluvegen 1, 3570 Ål, Ål
  • +47 99379999
  •  /  km From You
Overview

I den lille bygda omgitt av store destinasjoner som Hemsedal og Geilo har man muligheten til å få storslåtte tur- og naturopplevelser med gode lokale forankringer. Her er det både høye fjell og dype daler, lange tradisjoner og masse historie. Vi i Ål Adventure er stolte av plassen vår og ønsker å dele alt dette med dere. Alle vi som jobber i bedriften bor her på Ål og har et stort engasjement for lokalsamfunnet og friluftslivet, vi forsøker å bidra det vi kan til at dette er et godt sted å bo og besøke. 

Vi er ivrige terrengsyklister, derfor er det naturlig at nettopp sykkelen står i fokus i produktene vi tilbyr. Å ferdes på sykkel i naturen kan være utfordrende, men gir en fantastisk mestringsfølelse og samtidig som det er en meget miljøvennlig måte å forflytte seg på gir det en god rekkevidde. Derfor mener vi at sykkelen er det beste verktøyet for å oppleve naturen og kulturen. 

Uansett hva du er ute etter kan vi i Ål Adventure hjelpe deg, enten med guiding, tips eller utstyr.


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages