Unknown Component
civid: 585ab377c1cf6b71bf1e10ec
name: plugins_common_social_share (widget)

Gol

Børrestad

Børrestad, tidligere Match på Kremmartunet ble etablert i 1997, og består i dag av en stor dameavd. og en tilsvarende herreavd. Med vår kunnskap om klær og mote og vårt rikholdige utvalg, vil vi gjøre vårt ytterste for å gi deg en god butikkopplevelse og god service. 

Børrestad Gol, tidligere kjent som Match, er en velkjent butikk som har vært etablert siden 1997. Med en omfattende kunnskap om klær og mote, samt et bredt utvalg av produkter, streber vi etter å gi deg en førsteklasses butikkopplevelse og utmerket service.

Butikken vår har et stort utvalg av klær og tilbehør for både damer og herrer. Enten du er ute etter trendy hverdagsklær, elegante antrekk for spesielle anledninger eller avslappede fritidsklær, vil du finne et bredt spekter av stiler, størrelser og merker hos oss.

Vårt erfarne og vennlige personale står alltid klare til å hjelpe deg med å finne de rette plaggene og tilbehøret som passer din stil og preferanser. Vi ønsker å skape en behagelig og inspirerende atmosfære i butikken, der du kan ta deg tid til å utforske og finne dine favoritter.

Besøk Børrestad, og opplev en butikk som er dedikert til å hjelpe deg med å finne klær og tilbehør som passer din personlige stil og behov. Vi ser frem til å ønske deg velkommen og gi deg en fantastisk shoppingopplevelse.

Last updated: 06/05/2023

Source: Hallingdal Reiseliv

Børrestad

Sider du nylig har besøkt