Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Eastern Norway Hallingdal

BT Brannteknikk

  • Trondrudmarka 58, Nesbyen
  • +47 92414916
  •  /  km From You
Overview

Ved montering av en brannpost eller en minibrannstasjon kan én person starte slokkearbeidet umiddelbart.

Ved brann er det minuttene som teller. Kommer man tidlig i gang med slokkearbeidet kan liv og uvurderlige verdier reddes, skadene kan begrenses og man kan hindre spredning til nærliggende bygg. Ved montering av en brannpost eller en minibrannstasjon kan én person starte slokkearbeidet umiddelbart. Enten det er snakk om museum, kirke, trehusbebyggelse, gårdstun, hyttetun, industriområde eller lignende, har vi løsningen for deg.

Brannposten er en utendørs brannslange som på en enkel måte kan betjenes av én person om en brann skulle oppstå. Brannposten kobles til hovedledning i bakken og krever ingen oppvarming. Det er først ved bruk at man tilfører vann. Med 50 meter slange og kastelengde opp til 25 meter har man god rekkevidde. Det er også mulig å koble på ekstra skjøteslanger.

Bt-brannteknikk™

Bt-brannteknikk™ har over 40 års erfaring innen brannsikring av industribygg, trehusbebyggelse, kirker og lignende. Firmaet har blant annet prosjektert sprinkleranlegg til en rekke av landets stavkirker. Gjennom årene har Bt-brannteknikk™ samarbeidet med Riksantikvaren på flere prosjekt knyttet til brannsikring.

Brannposten ble utviklet på oppdrag fra Riksantikvaren for å plasseres ved kirker. I dag står det plassert over 200 brannposter rundt omkring i Norge.

 


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad