Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab377c1cf6b71bf1e10ec
name: plugins_common_social_share (widget)

Gol

First Camp Gol - Hallingdal

Book

First Camp Gol - Hallingdal er en campingplass med et variert utvalg av sommer- og vinteraktiviteter. Plassen ligger ved Hallingdalselva, omgitt av vakre fjellandskaper, og tilbyr overnattingsmuligheter som hytter, leiligheter og campingplasser for bobiler, campingvogner og telt. I tillegg har First Camp tilknytning til badeanlegg med både basseng og sklie. Gol er et ideelt utgangspunkt for utendørsaktiviteter som utflukter, bading, ski og mye mer!

I hjertet av handelsplassen Hallingdal finner du First Camp Gol – Hallingdal, som er kjent for sitt allsidige utvalg av aktiviteter både sommer og vinter. Elven som slynger seg gjennom dalen og campingplassen som er omgitt av fjell og vakre landskap, byr på spektakulære naturopplevelser for hele familien! Her kan du gå tur i fjellene, utforske omgivelsene på sykkel og fiske i Hallingdalen, men ikke nok med det: Destinasjonen har også et bassengområde med en gøyal vannrutsjebane som er veldig populær i sommersesongen.


På campingplassen kan du bo i hytte, leilighet eller campingtomt med campingvogn, bobil eller telt. På området bor du alltid nær naturen, og flere av hyttene er innredet med trepanel på veggene for å gi en ordentlig hyttefølelse.


Gol ligger midt i landet og er derfor et perfekt utgangspunkt for mange forskjellige utflukter. Gol sentrum er bare noen minutter unna, og her finner du mange hyggelige butikker og restauranter. Vannparken Tropicana er et populært mål blant barnefamilier, og for deg som er interessert i ski, ligger det flere skiområder i nærheten. Blant annet finner du Skagahøgdi Skisenter bare 10 minutter fra campingplassen.
Hjertelig velkommen til Gol!

Last updated: 01/02/2024

Source: Hallingdal Reiseliv

First Camp Gol - Hallingdal

Book

Sider du nylig har besøkt