Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab377c1cf6b71bf1e10ec
name: plugins_common_social_share (widget)

Gol

Fjellridning Golsfjellet

Bli med på turer innover fjellene med spektakulær utsikt mot blant annet Skogshorn og Jotunheimen. Velg mellom to spennende alternativer for å utforske denne fantastiske regionen.

For de som foretrekker en kort ridetur, venter en 45-minutters reise gjennom skog og høyfjellsterreng med en utsikt over Hallingdalen. En erfaren guide vil ledsage dere til fots, og denne turen er åpen for både erfarne ryttere og nybegynnere. Små barn er hjertelig velkomne, forutsatt at en voksen er til stede og leier hesten.

Hvis du søker en lengre opplevelse, kan du velge den lange rideturen som varer i omtrent 110 minutter med effektiv ridning gjennom fjellområdet på Golsfjellet. Denne turen ledes av en guide som rir sin egen hest. Vær oppmerksom på at deltakerne på denne turen må være i stand til å ri hest selvstendig.

For sikkerheten til alle deltakere kreves det at alle bruker ridehjelm, uavhengig av valgt tur. Gratis utlån av ridehjelmer er tilgjengelig på stedet. Vi ønsker også de minste velkommen til en spesiell barneridetur, der de kan leie en Shetlandponny og få en kort, morsom opplevelse på salen i cirka 10 minutter. All riding har sitt utgangspunkt rett utenfor Storefjell Resort, og vi ser frem til å dele disse uforglemmelige øyeblikkene med deg.

Storefjell Resort
Tlf: 97 10 42 72
Mail: storefjell@storefjell.no

Last updated: 03/26/2024

Source: Hallingdal Reiseliv

Fjellridning Golsfjellet

Sider du nylig har besøkt