Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Glamping i Hallingdal Feriepark

  • Myrovegen 15, Ål
  •  /  km From You
Overview

Sommeren 2018 står det 6 Glamtents i Hallingdal feriepark (3 firemannstelt og 3 tomannstelt). Hvert telt har en flott 100 kvm gresstomt, rett ved Hallingdalselva. Hallingdal feriepark har hatt som ambisjon å sette en ny standard for camping i Norge og dette tar glamping ett sted videre!

Teltene er 5 m i diameter og med 3 m takhøyde i sentrum. Koselig og stilig innredet med senger, dyner, gulvtepper og lykter som skaper en eventyrlig stemning. Teltene er innredet med elektrisitet og vifteoevn som gir et behagelig innemiljø.

De er tørre og superkoselig uansett vær. Den kraftige bunnen med høye kanter er festet med glidelås til den impregnerte teltduken. På varme dager kan veggene rulles opp, slik at den svale luften langs bakken virker som 'aircondition'.

Opplev å våkne i en god seng til fuglekvitter og morgensolen som skinner gjennom teltduken. Når lyktene tennes om kvelden, er stemningen magisk.

Å overnatte i et av Hallingdal Feriepark sine Glamtents er en uforglemmelig opplevelse

TELT MED 2 SENGER;
2 rammemadrasser (som dobbeltseng) med overmadrasser, puter + dundyner, sengeteppe, nattbord, ulltepper, gulvtepper, saueskinn, kiste for oppbevaring, 2 stoler + bord, elektrisk vifteovn, elektrisk lampe, lykter, takkandelaber, utemøbler.

TELT MED 4 SENGER;
4 enkeltsenger, teltet er innredet i hovedsak som tomannstelt, men 4 stoler for både inne- og utebruk.

Supert i kombinasjon med leie av eget familiebad. 


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad