Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab377c1cf6b71bf1e10ec
name: plugins_common_social_share (widget)

Gol

Skagahøgdi Skisenter Gol

Book

Sentralt mellom Oslo og Bergen ligger Skagahøgdi Apartments 900 moh, med en utsikt over fjellheimen få forunt!

Skagahøgdi Skisenter Gol er et populært skianlegg som ligger i Gol. Med sin fantastiske beliggenhet og varierte løyper, tiltrekker det seg både lokale skientusiaster og besøkende fra fjern og nær. Skibakkene ligger kun 10-15 minutters kjøretur unna handelssentrumet i Gol. 

Skisenteret tilbyr et bredt spekter av løyper som passer for alle ferdighetsnivåer, fra nybegynnere til erfarne skiløpere. Enten du foretrekker utfordrende nedfarter eller mer avslappede bakker, vil du finne passende alternativer. Skagahøgdi Skisenter har også flotte langrennsløyper på ovensiden av skitrekket, for de som foretrekker det.

Skagahøgdi Skisenter har også en koselig kafeteria der du kan nyte en matbit eller varm drikke mellom skiturene. Det er også mulighet for utleie av skiutstyr for de som ikke har eget utstyr.

Uansett om du er en erfaren skiløper eller nybegynner, vil Skagahøgdi Skisenter Gol være et flott sted å nyte vinteraktiviteter og skiglede. Ta turen hit og opplev den vakre naturen og de spennende skiløypene som dette skisenteret har å tilby. I tillegg til skisenter er det også leiligheter og hyttefelt på toppen av bakken. 


Se nettsiden for mer informasjon

Last updated: 01/26/2024

Source: Hallingdal Reiseliv

Skagahøgdi Skisenter Gol

Book

Sider du nylig har besøkt