Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Hallingdal 4H gård

  • Myrovegen 15, Ål
  • +47 32 69 92 00
  •  /  km From You
Overview

I Hallingdal Feriepark sin besøksgård på Vangen kommer små og store tett på de mange ulike dyrene på gården. Her kan du f.eks. kose med Kalle kanin og være med på ponniridning. I andedammen er det liv og røre, grisene ruller seg i søla og geiter, lam og alpakka rusler rundt på gården. Påfugl, haner og høner kan du og bli kjent med. Barna kan være med på farmenaktiviteter som f.eks. saging, spikring, hesteskokasting og eggsanking. Og traktoren Gråtass er selvsagt på plass.     Ned mot vannet finner du leirplassen hvor man kan sitte ned å slappe av mens barna kan leke gjemsel mellom trærne og gjemme seg i gapahuken. 

Åpent hele sommerferien og utvidede åpningstider i langhelger og høytider. Stengt vinterstid. For åpningstider se ferieparken sine nettsider.

I Hallingdal Feriepark finner du og klatreparken Høyt & Lavt Hallingdal, innendørs og utendørs kjempelekeland og mye mer.  Der er også mulighet for å leie robåt, kano eller kajakk til bruk på Strandafjorden som ligger inntil parken, og her kan du prøve ørretfiske i Hallingdalselva. Beachvolleyballbane.

Hallingdal Feriepark byr og på flere ulike overnattings- muligheter. Høystandard elvehytter, campingvogner og romslige plasser for egen campingvogn, bobil eller telt. Også flere serveringsstilbud på stedet.

 

 For booking, priser og gode tilbud se www.feriepark.no


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad