Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Hallingdal Catering AS

  • Torpomoen, Ål
  • +47 93222819
  •  /  km From You
Overview

Hallingdal Catering. Hele Hallingdal som arbeidsplass. Holder til på Torpomoen. Alt fra småmat, skreddersydde selskapsmenyer eller tilberedning av det du ønsker hjemme på ditt eget kjøkken.

Enten du ønsker tradisjonsrik småmat eller andre kulinariske opplevelser av høy klasse kan Kent Arntzen og staben levere dette.  Se et utvalg av menyer på bedriftens hjemmeside, eller be om en skreddersydd meny tilpasset ditt ønske og arrangement.  Koldtbord, smørbrød, tapas, gryterett eller festmiddag er blant det de ofte leverer.  

Småmat fra Hallingdal Catering finner du i en rekke dagligvarebutikker i Hallingdal samt i utvalgte butikker en rekke andre steder på Østlandet.  De leverer også nylaget småmat på bestilling. Se og facebooksiden Småmat.

Bedriften holder til på Torpomoen, men har hele Hallingdal som nærområdet for levering hjem til deg, på hytta eller til ditt firmaarrangement.  På Torpomoen disponerer de lokaler for servering, møter og selskap.

Om ønskelig kan Hallingdal Catering stille med kokk og servitør, og stå for alt fra dekking av bord til servering og opprydding. De kan og ta med seg nødvendig dekketøy. Er kjøkkenet stort nok kan du og gjestene være med å lage til maten sammen med kokken.

Medlem i Hallingkost, og kåret til Gasellebedrift i 2013.


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad