Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab377c1cf6b71bf1e10ec
name: plugins_common_social_share (widget)
Gol

Hallingmo Stisenter i Gol

Hallingmo Stisenter består av 7 stier som er samlet på et område med forskjellig vanskelighetsgrad. Det er klatrestier, flytstier hopplinje og ferdighetsløype.

Gol ligger i hjertet av Hallingdal. Herfra når du all sykling i Hallingdal på under 45 min i bil. Midt i Gol sentrum ligger Gol pumptrack og Hallingmo Stisenter – Norges mest sentrale sykkelstier. Et komplett stisenter med miks av forskjellige vanskelighetsgrader, hopplinjer, klatresti og ferdighetsløyper. Du kan leie BMX og hjelm hos Gol Turistkontor i våre åpningstider. 

Renslogutu – Blå
Renslogutu ligger i Gols nye sentrumsnære stisenter. Denne blågraderte flytstien har snille kuler og doseringer, og unge syklister kan enkelt tråkk seg retur til start uten å slite ut motivasjonen.Syklister kan veksle mellom blå flytsti og ny hopplinje, som starter på samme sted.

Skuleruta – Rød
Skuleruta er en lekende rute, den blir blå om du ruller vedsiden av alle hoppene. Denne stien er perfekt for deg som liker hopp og doseringer. Alle elementer i stien kan rulles i lav fart, så man gradvis kan bygge opp ferdigheter. Enkel og effektiv retur på gangveien.

Blåmann – Blå
Blåmann er første stien, som starter ved innkjøringen til Gol Samfunnshus. Dette er en klatresti som tar deg opp til ferdighetsløypa og flytstier.

Griserova – Blå
Griserova begynner med doserte svinger og lav fart, hvor du kommer til en del med brattere parti, og større doseringer, fart og humper.

Krækling – Rød
Trenger du en ordentlig off road sti, med hopp, tekniske utfordringer og store doseringer. Stilen er rødmerket og passer de som har syklet litt før.

Snurresprett – Blå
Snurresprett er ferdighetsløypa vår! En fantastisk sti, med forskjellige elementer, hvor du selv bestemmer om du vil sykle opp og over alle, eller suse enkelt forbi. Dette er en blåmerket sti som passer nybegynnere som erfarne syklister.

RV51 – Blå
Denne tar deg oppover og er en klatresti, med enkelte elementer, og svinger. Fra denne stilen kan du sykle universalstien bort til sykkelsti renslogutu og skuleruta.


Kilde: Hallingdal Reiseliv

0

Hallingmo Stisenter i Gol

Sider du nylig har besøkt