Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Hillbilly MTB

  • Kreativ Næringshage, Myren 40, Ål
  • +47 97767690
  •  /  km From You
Overview
Details

Guida turer med alt tilrettelagt for gode sykkelopplevelser på fjellet.
Kjenn blodet bruse mens du sykler alle høydemetrene fra fjellet og ned til dalbunnen. Hallingdal har ypperlige stier for terrengsykling i fantastisk terreng. Opplev landskapet der øst møter vest fra sykkelsetet.  

Hillbilly MTB arrangerer ulike sykkelarrangement og tilbyr sykkelaktiviteter, utstyr og logistikk til din sykkeopplevelse i Hallingdal, men også andre steder.  De tilbyr og skreddersydde opplegg for grupper både på sykkeltur i fjellet og i bikeparken (min. 4 pers). Arrangerer også utdrikningslag og har festlokale i låven for utleie.

De har og utleie av fulldempede terrengsykler og hjelm/ beskyttelsesutstyr.

Den store årlige terrengsykkelfestivalen Hillbilly Huckfest i Ål Skisenter er deres hovedarrangement. I 2017 arrangeres festivalen fra 27- 30 juli.  I løpet av året har de og en rekke andre sykkelarrangement. Se aktiviteteskalenderen på deres hjemmeside www.hillbillyhuckfest.com 

Slåtta Bikepark i Ål Skisenter er hovedarenaen for utforsykling i Ål. Der finner du bl.a. en av Europas råeste slopestyleløyper og spennende flytstier i skogen.  Se www.hillbillymtb.com som forteller om når bikeparken er åpen.


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv

Utendørsaktiviteter

Sykling
  • Sykkelutleie
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad