Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Iungsdalshytta - mat fra fjellet

  • Toviken, Ål
  • +47 97589394
  •  /  km From You
Overview
Details

Kortreist mat fra fiskevann og dyr i nærheten. Alt fra 3-retters meny til en tallerken rømmegrøt. Selskapsmeny etter ønske fra gjestene, ut fra lokale råvarer.

Mer kortreist mat enn dette skal du lete lenge etter. Her får du servert  ørret fra lokale fjellvann, rømmegrøt og smør med melk fra gårdens dyr, spekemat og mye annet som gir smaksløkene noe å glede seg over.

Sesong  
Hytta er betjent ved påsketider og i sommersesongen fra slutten av juni til midten av september.

Iungsdalshytta serverer deg stølskost og annen kortreist mat alle dager i sommersesongen, enten du ønsker en treretters middag eller bare et enkelt måltid som f.eks. rømmegrøt. Ideelt om du er på fjelltur og ønsker en liten pause med mat og drikke.

Iungsdalshytta er med i prosjektet "Lokal mat og matkultur ved DNTs hytter". Dette skal være med på å fremme både den lokale maten og de mattradisjoner som er i området. Dette gjør de gjennom bruk av lokale råvarer og levrandører. Lokal tradisjonsmat bygger opp under særpreget ved den enkelte hytte.

 

 

  


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv

Taste Norway

Lokalmat
  • Lokal mat
  • Tradisjonell mat
Restauranter og kafeer
  • Middag
  • Lokale matretter
  • Lunsj
  • Tradisjonell mat
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad