Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Klatreparken Høyt & Lavt Hallingdal

 • Myrovegen 15, Ål
 • +47 32699200
 •  /  km From You
Overview
Details

I Klatreparken Høyt og Lavt Hallingdal finner du en rekke morsomme utfordringer for hele familien! Her får du garantert spennende og utfordrende opplevelser enten du vil ta en tur i de mange klatrleøypene, sveve i zip-line eller kaste deg utfor ørnestupet. Løypene har ulik vanskelighetsgrad, og før du starter får du nødvendig utstyr og er med på sikkerhetsopplæring i regi av erfarne instruktører.  

 

 

Høyt & Lavt klatrepark:
Klatrepark med mer enn 50 apparater oppe i stolper og trær. Fra miniløyper for de aller minste (min.høyde 110 cm). familieløype med 8 hinder, til ekstremløype som gir stort adrenalinkick selv for de tøffeste. 
 

 

Zip-line:Wirebane hvor du henger i tau og seiler gjennom luften forbi trærne, over bakken og høyt over elva. Det kiler i magen! 2 zipline på hele 250 og 270 meter som går på kryss over Hallingdalselva. Garantert en spektakulær og luftig opplevelse!


Ørnestupet
Fritt fall fra 12 meters høyde med Quick jump-line.


Åpningstider
Åpent hver dag i sommerferien fra 17.06 - 20.08 kl. 10.30 - 18.00. Eller lørdager og søndaer 10:30 - 16:00.
Daglig i høstferien uke 40 og 41. For grupper åpent etter avtale hele året (vær- og føreforbehold).    

Detaljerte åpningstider, priser, aldersgrenser og regler for klatring, se hjemmesiden. 

Andre aktiviteter på området:

Hallingkastet: Landets høyeste utendørs lekeplass opp etter veggen! Også klatrenett, norges lengste spiralsklie, lekeapparater og stor hoppepute på bakken. 

Hurramegrundt: Innendørs kjempelekeland på 300 kvm i flere etasjer. Største lekeland mellom Oslo og Bergen. Også lekerom for de minste barna.   

Hallindgdal 4H gård: Bli kjent med alle dyra på gården og vær med på foring og ulike aktiviteter. Gården er stengt vinterstid.

Båtliv og fiske: Utleie av robåt, kano og kajakk for en tur på Strandafjorden. Ørretfiske i Hallingdalselva. Beachvolleyballbane.


ARENA ÅL
Arrangementskommunen Ål inviterer idrettsgrupper, lag og klubber på alle nivå til å velge Ål som arna for effektiv trening og vellykkede arrangement. Gode gruppetilbud og tilrettelegging etter ønske. Les mer på www.al.no/arena

FOR MER INFORMASJON:
Hallingdal Feriepark byr og på flere ulike overnattings- muligheter. Høystandard elvehytter, campingvogner og romslige plasser for egen campingvogn, bobil eller telt. Også flere serveringsstilbud på stedet. Booking og alt av informasjon på www.feriepark.no

 


 • Last Updated:
 • Source: Hallingdal Reiseliv

Utendørsaktiviteter

Aktiviteter
 • Kanopadling
 • Bondegård for barn
Sykling
 • Sykkelutleie
Kano og kajakk
 • Kanopadling
 • Kajakkpadling

Aktiviteter

Aktiviteter for barn
 • Bondegård for barn
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad