Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Langrennskole / skikurs

  • Bergsjøstølen/ Hallingdal Feriepark, Ål
  • +47 32084618
  •  /  km From You
Overview

Bli enda bedre på ski!
Ønsker du å perfeksjonere skiteknikken?  Da kan du delta på langrennskurs i klassisk eller skøyting både i regi av Hallingdal Feriepark og Bergsjøstølen.
Perfekt som oppladning til årets skiturer, og ikke minst årets store turskirenn i Ål; Geir Schau's Hallingsprett den 8. april 2017.

Skreddersydde kurs
Det tilbys både grunnopplæring og instruksjon for skimosjonisten som går en del på ski, men som ønsker å gå mer rasjonelt å få mer glede på hver tur.  Kurs også for de mer aktive langrennsløperne som vil forberede seg til f.eks. Birken og for deg som vil lære mer om smøreteknikk.  Hvert kurs skreddersys ut fra deltakerens / deltakernes ønsker og ferdigheter. Erfarne og vel kvalifiserte instruktører.

Kurs Hallingdal Feriepark 27. - 29. januar 2017
Her tilbys 2, 3 eller 4-dagers trenings- og instruksjonskurs med Vibeke Skofterud mfl. Garantert inspirerende for alle som er glade i å gå på ski - og den som ikke har noe å lære av disse... har antagelig flust av VM- og OL-medaljer hengende hjemme allerede.

Booking og mer informasjon: 
www.feriepark.no

Kurs Bergsjøstølen
Kurset for deg, den vanlige skiløper som vil booste teknikken for å få mer ut av fraspark og glid. På kurset får du også innføring i generell smøreteknikk.
Gunstig pakkepris inkl. instruksjon, overnatting og alle måltider. Hovedsakelig helgekurs, andre tidspunkt etter avtale. 
  
Kurset går i ulike typer terreng på høyfjellet i Bergsjøområdetn, enten ved Bergsjøstølen eller i treningsløype med lys i skogsterreng. Snøsikkert på 750 til 1000 moh. Sesong fra november til 1 mai.

Booking og mer informasjon:
http://www.bergsjostolen.no/no/vinter/langrennskole/


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad