Dynamic Variation:
Choose Language
Search
Eastern Norway Hallingdal Ål

Terrengsykling

  • Ål, Ål
  • +47 97767690
  •  /  km From You
Overview

Spennende utfordringer i vakker natur, enten du velger en høyfjellstur eller en av de sentrumsnære sykkelrutene.  En rekke turforslag for stisykling og sykling på idylliske grusveier på fjellet er tracket. Disse finner du på www.trailguide.net Se også turtips i boken Terrengsykling i Norge.

Nye tilrettelagte stier vil bli etablert i tiden fremover som et resultat av den store terrengsykkelsatsingen i både Ål og Hallingdal (Tråkk'n Roll).   
 

Utforsykling kan du prøve deg på i Slåtta Bikepark i Ål Skisenter om du du ønsker ekstra fart og utfordringer på sykkel! Der finner du en rekke tilrettelagte og spennende sykkeltraseer av ulik vanskelighetsgrad. Slåtta Bikepark er og arena for sykkelfestivalen Hillbilly Høkkfest hver sommer.  Anlegget er åpent en del helger i sommersesongen og ellers etter avtale for grupper. Se hokkfest.no for mer informasjon/bestilling.


Aktivitetsbedriften Hillbilly MTB AS kan gi turtips og  tilbyr guidet stisykling og utforsykling i flere spennende fjellområder av Ål,  samt i andre områder i Hallingdal. De har og terrengsykler og sikkerhetsutstyr for utleie. Se HillbillyMTB.no for mer info.


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad