VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Viken ÅL

Torpo Gjestegård

  • Torpovegen 165, Ål
  • +47 90643006
  •  /  km From You
Overview

Torpo Gjestegård. Langs RV7. Leiligheter, rom og hytter. Plasser for bobiler og campingvogner.

På sykkel i Hallingdal i sommer? Torpo Gjestegård er et naturlig overnattingssted for sporty mennesker som ønsker å sykle i Hallingdal. De kan tilby overnatting, mat, drikke, utegrillplass, pumptrackbane, sykkelvask og fisking. De bidrar gjerne med tips til kart, stier, guide, shuttlig, verksted og utleie av sykler. 

Hallingdal og Torpo Gjestegård er et perfekt utgangspunkt for alle som liker å sykle og benytte fjellet til flotte turopplevelser. Gjestegården har en sentral beliggenhet langs riksvei 7, midt mellom Hemsedal og Geilo og er et naturlig overnattingsstedet for aktive personer.

Hallingdal har et enormt nettverk av sykkel- og turstier med alt fra enkel til utfordrende stier. Torpo Gjestegård ligger i nærheten av de gode sykkelstiene i Nesbyen, Gol, Torpo og Ål. På Torpo Gjestegård har de egen pumptrack bane og alle gjestene kan benytte seg av uteplassen med grillfasiliteter og kafeteriaen. I tillegg er det møterom og konferanserom.

Som gjest ved Torpo Gjestegård kan du velge mellom hotellrom, leiligheter eller hytter. Alle overnattingsalternativene har eget bad. Leilighetene og hyttene har i tillegg kjøkken og oppholdsrom og ligger på bakkeplan ved Hallingdalselva. 

Torpo Gjestegård ligger ca 2,5 time fra Oslo og ca 4 timer fra Bergen og har 7 nyoppusset hotellrom, 6 nyoppusset leiligheter og 4 hytter. 

Velkommen til Torpo Gjestegård!


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages