Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Eastern Norway Buskerud ÅL

Vandreturer Ål i Hallingdal - Ål52

  • +47 32081060
  •  /  km From You
Overview

Over 50 tilrettelagte vandreturer i hele Ål med detaljerte turbeskrivelser, bilder og kart. På de fleste turene er det også et kulturminne å finne underveis eller like i nærheten. Det blir stadig flere turer, og det er også noen sykkelturer.   

Hvert år blir 10 turer valgt ut til å være "10 turfavorittar i Ål", og postkassene og klippetengene for disse vil være plassert ut fra starten av juni og frem til starten av oktober. Avslutningsarrangement med premieutdeling i begynnelsen av desember.  

Her finner du korte fine turer, turer for barnevogn eller rullestol og lange fjellturerer. Alle turene fordelt på grendene i kommunen.

De aller fleste turene er skiltet og/eller merket helt eller delvis. Skiltsystemet er under utvikling og stadig flere av turene vil bli skiltet etter ny nasjonal standard med fargegraderte symbol.

Hver tur er grundig beskrevet og med detaljert kartskisse. For hver tur finnes det også en pdf med turbeskrivelse som du kan skrive ut og ta med på turen. Mange av turene har også høydeprofiler.

Se brosjyre om turkonseptet på siden brosjyrer i menyen,  eller gå til outtt.com/aal for komplett informasjon.
 


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad