Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway

Eastern Norway Viken ÅL

Vandreturer Ål i Hallingdal

  • +47 32081060
  •  /  km From You
Overview

Vandring, Ål i Hallingdal.

Med over 50 vandreturer i hele Ål finner du garantert en tur som passer for deg. Detaljerte turbeskrivelser, bilder og kart. På de fleste turene er det også et kulturminne å finne underveis eller like i nærheten. Det blir stadig flere turer, og det er også noen sykkelturer.   

Hvert år blir 10 turer valgt ut til å være "10 turfavorittar i Ål", og postkassene og klippetengene for disse vil være ute fra starten av juni og frem til midten av oktober. Avslutningsarrangement med premieutdeling i begynnelsen av desember.  

Gjelder for 2020: På grunn av Covid-19 vil det i år ikke være postkasse/gjestebok eller klippetenger. I stedet vil hver tur ha et tall eller en bokstav, som man skriver på klippekortet, for de som har det. For de som ikke har klippekort vil de uansett få flotte turer rundt om i Ål kommune.

Her finner du korte fine turer, turer for barnevogn eller rullestol og lange fjellturerer. Alle turene fordelt på grendene i kommunen.

De aller fleste turene er skiltet og/eller merket helt eller delvis. Turene bli skiltet etter ny nasjonal standard med fargegraderte symbol.

Ta kontakt med turistinformasjonen for kart og turbeskrivelser.
 


  • Last Updated:
  • Source: Hallingdal Reiseliv
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with TripAdvisor
Your Recently Viewed Pages