Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search

Fakta om Nesbyen

Nesbyen er landsbyen midt i Hallingdal, rik på kultur og tradisjon. Det snille høyfjellet kaller med fantastisk snaufjell og trivelig skogsterreng.

Nesbyen er nærmeste nabo til Langedrag Naturpark, Vassfaret Bjørnepark og Tropicana Badeland. Det betyr at Nesbyen er ypperlig for baseferie med en halv times biltur til disse attraksjonene.

Her kan du bo på camping, hotell, motell, fjellstue, ferieboliger eller appartement.

Friluftsaktiviteter

Her er Hallingdalselva bredere, bygda er flat og frodig, omkranset av fjell på alle kanter. Du kan fiske i elver og vann, og her er utallige badeplasser med Trytetjern som eneren. Fra bygda og på fjellet kan du sykle og vandre etter merkede veier og stier opp til 1314 moh. (Hallingnatten).

Nesbyen Golf ligger på fjellet cirka 10 minutter fra Nesbyen sentrum.Høyfjellsbanen Nesbyen Golf holder en meget høy standard og byr på utfordrende spill for både nybegynnere og erfarne golfere. 

Klima

Nesbyen har godt østlandsklima med varme somre, og er ikke minst kjent forvarmerekorden fra 1972 på 35,6 grader. Når det er varmt i Norge er Nesbyen ofte varmest i landet.

Nesbyen som base

Du er bare to timer unna fjordene og kan oppleve disse på en dag over flotte fjelloverganger. Vi anbefaler deg å ta rundturen over Hemsedalsfjellet til Lærdal, videre til Aurland, gjerne stopp ved Flåmsbana, og med bilen tilbake over fjellet til Hol, gjennom Hallingdal til Nesbyen.

 

Bestill overnatting og transport nå

Laveste pris garanteres av BookNorway.

 • Hytter og feriehus
  Søk blant mer enn 2500 hytter og feriehus.
 • Hoteller
  Søk etter hotell i hele Norge.
 • Fly
  Søk blant alle flyvninger i Norge.
 • Leiebil 
  Søk etter leiebil og sammenlign priser på alle norske reisemål.