Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
 
Search
Skiturer i Nesbyen Skiturer i Nesbyen Skiturer i Nesbyen
Skiturer i Nesbyen Skiturer i Nesbyen
Credits
Skiturer i Nesbyen.
Photo: Nesbyen Alpinsenter
Campaign
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Nes byr på utallige langrennsturer i snille fjell. Vi har vi samlet de beste turtipsene fra lokalkjente turgåere. God tur!

 

Nes Sørmark

Nystølen er kanskje det mest kjente og vanligste utgangspunktet for turski. Fra Nystølkroken Kafé kan du alltid regne med at løypene ligger klare og venter på deg. Herfra kan du ta små runder eller lange fjellturer. I Trondrudmarka ligger "Den gule runden" som er kåret til Norges beste skiløype.  Nesbyen Alpinsenter er egentlig eldoradoet for nedoverski, men her er det også et godt utgangspunkt for tur på langrennsski.  Fra parkeringsplassen på Myte ved Imlan, når du raskt et fantastisk, uberørt område rundt Buvassli og Imlan. Herfra kan du gå "Imlerunden" eller følge skisporene til Hallingnatten.

Nes Nordmark

Fra Myking eller Grønhovd får du høyfjellet tett innpå som strekker seg langt mot nord og vest mot Dyna og Såtenatten. "Topptur til Dyna" er klassikeren for hyttefolket på Myking og passer både for familier med barn og de som vil ha en større utfordring. På Grønhovd kan du parkere på "torget" eller på Myking er Fagerhøy Fjellstue et fint utgangspunkt. Ca.8km øst for Myking ligger Saupeset som et koselig lite seterlag. Herfra blir det også kjørt opp skiløyper som du kan følge inn til Skålsrudstølen og videre inn til evt. Myking og Dyna.

Nes Østmark

I Østmarka finner du flotte fjellområder som strekker seg mot Vassfaret. Fra utgangspunktet "Langevatn" finner du et fint område å utforske - og kanskje litt mindre trafikkert. Turen som "alle" må gå er til Østmarkas høyeste fjell; Vardefjell. Du når også fine turer i villmarka fra Sandfet og Kråkehaugen.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad