Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search

Overnatting i Nesbyen

Velkommen til Nesbyen, landsbyen i Hallingdal. Her kan du bo på hotell eller gjestegård, i en komfortabel hytte eller leilighet eller på camping.

Landsbyen midt i hjertet av Hallingdal

En kilometer fra sentrum ligger Hagaled Gjestegård, her er et hovedhus med rom i amtmannsstil og små hytter på tunet i bondestil. Å bo på Hagaled er i seg selv en opplevelse med Sigrun som vertskap.

Bare noen kilometer nord for Nesbyen ligger Smedsgården Hotell. Her er rom og leiligheter, og du får oppleve familien Thoen sin vennlighet og gjestfrihet. Smedsgården Hotell er kjent for sine ypperlige og velfylte matbord.

Qvisten ferieleiligheter ligger ved innkjøringen til sentrum fra Riksveg 7. Her finner du Nesbyen Kro, Shell-stasjon og matbutikk. 4- og 6-sengs leiligheter med alle fasiliteter. Qvisten ferieleiligheter .

Landsbyferie på Tollefsgard i Nesbyen sentrum, har små hus som er innredet for selvhushold, og du vil bare drømme om å komme tilbake hit en annen gang.

Thoen Hotell ligger ved parken ved Rukkedalselva. Du kan rusle langs elva på idylliske stier opp i åsen, eller vandre "Nesbyen Rundt".

På fjellet

Fra sentrum og opp til turistbedriftene på fjellet er det kun 15-20 minutters biltur.

Området Myking ved Mykingsjøen
På Fagerhøy Fjellstue finner du roen, den gode maten og vil kjenne nærheten til naturen 1000 meter over havet. Litt lenger inn på fjellet ligger Ranten Hotell som er et tradisjonelt hotell med fasiliteter som for eksempel innendørs basseng.

Området Nystølen
Nystølen Hyttegrend har lange tradisjoner for å ta imot gjester på langtidsferie. Store komfortable hytter for selvhushold, men her er også kafé med catering. Familien Holm tar imot deg på sin gode måte.Nystølen Hyttegrend ligger tett opptil det vakre Nesningsfjellet.

Ferieboliger på fjellet leies ut gjennom Nesbyen turistkontor. Her er store og små hytter med gode fasiliteter. Du kan bestille hytta eller leiligheten online.

Camping

Langs Riksveg 7 finner du den lille Nesbyen Camping sør-øst for sentrum.
Nord for Nesbyen finner du Sjong Campingsenter og  på en halvøy ute i Hallingdalselva. Idylliske Liodden Camping ligger syv kilometer sør for Nesbyen. Qvisten Camping ved avkjøringen fra Rv.7 og Shellstasjonen.

 

Bestill overnatting og transport nå

Laveste pris garanteres av BookNorway.

 • Hoteller 
  Søk etter hotell i hele Norge.
 • Hytter og feriehus
  Søk blant mer enn 2500 hytter og feriehus.
 • Fly 
  Søk blant alle flyvninger i Norge.
 • Leiebil  
  Søk etter leiebil og sammenlign priser på alle norske reisemål.