Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad

Eastern Norway Hallingdal

Aparta Boligstyling

  • Rukkedalsvegen 45, Nesbyen
  • +47 93003550
  •  /  km From You
Overview

Aparta AS tilbyr styling av boliger og fritidsboliger til eiendomsmeglere, utbyggere, og privatpersoner i forbindelse med eiendomssalg i Hallingdal.

Aparta AS tilbyr styling av boliger og fritidsboliger til eiendomsmeglere, utbyggere, og privatpersoner i forbindelse med eiendomssalg i Hallingdal.
Vi tilbyr styling pakker med ulik grad av tjenesteinnhold – fra enkel befaring/rådgivning på hva som bør gjøres i boligen før fotografering/visning – til komplett styling med møbler, utstyr og interiør fra eget lager.
Vi tilbyr også tilleggstjenester gjennom samarbeid med lokale leverandører av tjenester og produkter som kunden naturlig vil ha behov for i salgsfasen.

HVEM ER APARTA?

«Aparta» er et lokalt uttrykk for noe «svært fint», og det kunne vi ikke la være å bruke som navn på vårt firma. Vi ønsker å vise vår lokale forankring til Nes og Hallingdal, samtidig som navnet skulle si noe om hva vi ønsker å gi kundene våre.

Kvalitet og kundetilfredshet er våre absolutte krav til oss selv som leverandør, og det håper vi også at kundene våre opplever at vi gir. Foruten rådgivning på hva som skal til for å få frem kvalitetene i din bolig i prospektfoto og på visning, kan vi være en totalleverandør som inkluderer tilleggstjenester som nedvasking, minilager, maling, snekkertjenester, m.m. Vi har kontakt med lokale leverandører og kan gi deg en konkurransedyktig pris og et produkt med kvalitet.

Sammen er vi Aparta AS – et selskap som bistår hytte- og boligselgere i Hallingdal med styling av bolig før salg.
 

Besøk vår facebookside: Aparta boligstyling

HVORFOR SKAL MAN BRUKE EN BOLIGSTYLIST?

Boligstyling handler om få frem din bolig og de kvaliteter som denne har. Rett og slett å få frem «diamanten».

En bolig for salg som er fylt av personlige gjenstander og selgers personlige stil og med ulik miks, kan ofte føles fremmed for boligkjøpere på visning. Å rydde unna personlige gjenstander, bilder og gjerne en del møbler som gjør at boligen fremstår luftigere, er noe av jobben en boligstylist gjør.

Dernest vil jobben vår gå ut på å få boligen til å fremstå attraktiv for ulike typer bolig kjøpere, og gi besøkende på visning idéer til hvordan denne kan gjøres til deres egen.
 

BOLIGSTYLING FØR SALG

Boligstyling er et effektivt virkemiddel for å skape større interesse for boligprospekt, og vil påvirke både omsetningshastighet og pris. Boligens målgruppe er avgjørende for hvordan boligen bør fremstå, og vil ikke alltid de samsvare med eksisterende innredning. Derfor bør du som selger benytte Aparta boligstyling.

I en stor enebolig styles sjelden alle rom, men man velger noen rom som skal vise boligens potensiale.

Alle prisene inkluderer befaring, levering og henting, samt inntil 4 ukers leie av styling. Leie ut over dette avtales nærmere.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad