Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway Hallingdal

Frodig Økonomi AS

  • Jordeshagen 7, Nesbyen
  • +47 32070300
  •  /  km From You
Overview

Frodig Økonomi AS er et lite regnskapskontor som setter deg som kunde i sentrum.

Frodig Økonomi AS er et lite regnskapskontor, med fire ansatte, som setter deg som kunde i sentrum. Våre medarbeidere har lang erfaring fra regnskapsførerbransjen og har som daglig mål å utføre vårt arbeid effektivt og med en høy kvalitet til konkurransedyktige priser. Vi holder til i flotte moderne lokaler i Nesbyen sentrum.

Vi startet opp i 2014 og har allerede på kort tid bygget opp en betydelig portefølje innen en rekke ulike næringsvirksomheter, alt fra forretnings- og servicenæringer til bygg og anlegg og landbruk. Vi bistår med økonomisk rådgivning, og skatterådgivning, både innen personøkonomi og selskapsøkonomi.

Du vil som kunde hos oss få faste kontaktpersoner som har høy regnskapskompetanse innen din næringsvirksomhet. Vi benytter moderne datasystemer og bistår til at du kan ta i bruk moderne hjelpemiddel til å gjøre både regnskap, fakturering og lønn på en effektiv og brukervennlig måte.

Vi kan blant annet tilby web-fakturering. Her kan du fakturere via internett, og regnskapet ditt er automatisk oppdatert. Med dette kan du også ved enkle oppslag få en oppdatert kundeliste som viser hvilke fakturaer som til enhver tid er utestående.

Vil du vite mer om oss og hva vi kan tilby? Kom innom for en hyggelig prat!


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad