Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
 
Search
Ad
Eastern Norway

G-Sport Nesbyen

  • Kjøpesenteret, Nesbyen
  • +47 32071047
  •  /  km From You
Overview

Se åpningstider for Nesbyen Kjøpesenter

Ekte Sportsglede

G-Sport skal tilrettelegge, og være med på å skape Ekte Sportsglede for deg, som individualist, foreldre eller ung og lovende. Vår rolle er å være med å bygge et mer aktivt Norge!

"Ut på tur aldri sur" - "Finnes ikke dårlig klær, bare dårlig vær", er kjente norske fraser.

Som Norges største, og eldste sportskjede, har vi over 110 års erfaring innenfor sport. Vi vet hva vi driver med, vi kan faget. I våre butikker jobber alt fra tidligere verdensmestre, fjorårets kretsmester til "the girl next door".

G-Sport Nesbyen er èn av de 180 landsdekkende butikker.

Det ligger i DNAet vårt å inspirere til lystbetont aktivitet. Vi ønsker å gi det norske folk økt "grønn energi", uavhengig om du har satt deg store eller små mål. Om turen skal være kort eller lang, med eller uten startnummer på brystet. Med ski, løp, fotball eller sykkelsko på bena, som individualist eller familie - vi hjelper deg! Gjennom riktig utstyr og personlig service, ønsker vi å sikre at du blir 100% fornøyd, slik at både du og din familie får oppleve Ekte Sportsglede! Er du fornøyd, så har vi skapt et lite stykke Ekte Sportsglede. Og det er målet som inspirerer oss grønnkledde.

Vi jakter din "godfølelse"...hver dag..

.. og ønsker deg velkommen til G-Sport Nesbyen.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad