Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway

Gjensidige Hallingdal

  • Jordeshagen 4, Nesbyen
  • +47 32079037
  •  /  km From You
Overview

Gjensidige Hallingdal er et lokalt kunde-eid forsikringsselskap med virksomhet i kommunene i Hallingdal, samt Nore og Uvdal og Rollag i Numedal.

Gjensidige Hallingdal er et lokalt kunde-eid forsikringsselskap med virksomhet i kommunene i Hallingdal, samt Nore og Uvdal og Rollag i Numedal. Selskapet ble etablert allerede i 1889 som «Hallingdals Brandforsikringsselskab», og har dermed lange tradisjoner og et sterkt engasjement i distriktet og lokalmiljøet.

Hovedvirksomheten er skadeforsikring og livsforsikring til privat, landbruks og næringslivsmarkedet. Sparing og plasseringstjenester tilbyr vi gjennom Gjensidige Bank og Gjensidige Pensjon og Sparing. Selskapets hovedformål er å være en ledende aktør i markedet, og sikre våre kunder størst mulig trygghet og avkastning til lavest mulig pris.

Skadeforebyggende arbeid og helse skal ha høy prioritet, og selskapet tar informasjons- og holdningsskapende arbeid på alvor. Vi honorerer derfor sikkerhet og forebyggende tiltak hos våre kunder gjennom premiereduksjon og kontante tilskudd.

Gjensidige Hallingdal ønsker å bli gjenkjent på - trygghet og tillit, hjelpsomhet og dyktighet.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad