Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway

Gjensidige Hallingdal

  • Jordeshagen 4, Nesbyen
  • +47 32079037
  •  /  km From You
Overview

Gjensidige Hallingdal er et lokalt kunde-eid forsikringsselskap med virksomhet i kommunene i Hallingdal, samt Nore og Uvdal og Rollag i Numedal.

Gjensidige Hallingdal er et lokalt kunde-eid forsikringsselskap med virksomhet i kommunene i Hallingdal, samt Nore og Uvdal og Rollag i Numedal. Selskapet ble etablert allerede i 1889 som «Hallingdals Brandforsikringsselskab», og har dermed lange tradisjoner og et sterkt engasjement i distriktet og lokalmiljøet.

Hovedvirksomheten er skadeforsikring og livsforsikring til privat, landbruks og næringslivsmarkedet. Sparing og plasseringstjenester tilbyr vi gjennom Gjensidige Bank og Gjensidige Pensjon og Sparing. Selskapets hovedformål er å være en ledende aktør i markedet, og sikre våre kunder størst mulig trygghet og avkastning til lavest mulig pris.

Skadeforebyggende arbeid og helse skal ha høy prioritet, og selskapet tar informasjons- og holdningsskapende arbeid på alvor. Vi honorerer derfor sikkerhet og forebyggende tiltak hos våre kunder gjennom premiereduksjon og kontante tilskudd.

Gjensidige Hallingdal ønsker å bli gjenkjent på - trygghet og tillit, hjelpsomhet og dyktighet.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad