Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad

Eastern Norway Hallingdal

Hallingdal Lokalmatsenter og Rå Smak

  • Hallingdal Lokalmat Senter AS Nordre Espeset, Slettevegen 62, Nesbyen
  • +47 90179321
  •  /  km From You
Overview

Butikk og Spiseri i Asker med førsteklasses kjøtt fra Nes

Hallingdal Lokalmatsenter produserer førsteklasses kjøtt fra eget slakteri i Rukkedalen i Nes. I tillegg driver de Rå Smak, med butikk og spiseri i Asker, hvor de selger og serverer produkter fra egne råvarer. 

Slakteriet i Rukkedalen
Hallingdal Lokalmatsenter er et nedskjærings- og videreforedlingsanlegg for kjøtt. Vi parterer og vakuumpakker slakt av både husdyr og hjortevilt. Og vi produserer blant annet pølser, karbonader og ferdig varmebehandlet kjøtt, for å nevne noe. Hallingdal Lokalmatsenter har spesialisert seg på å synliggjøre, for kunde, sporbarheten tilbake til bonde. Dette gjelder kjøtt fra lam, kje/killing, storfe og svin.
Les mer om slakteriet her: https://www.lokalmat.no/no/produsenter/hallingdal-lokalmatsenter

Butikken og Spiseriet Rå Smak i Asker
Rå Smak sitt konsept tilbyr sikker og ekte mat fra utvalgte leverandører som vi vet leverer kvalitet. Våre varer finner du stort sett ikke i andre butikker. Vi vil være best på kjøtt og ost! I tillegg håndplukker vi spennende tilbehør til det perfekte måltid – til hverdag og til fest! Hos oss kan du enten kjøp maten i Butikken eller få den servert i en hyggelig atmosfære i Spiseriet. God mat er alltid en populær gave – sjekk ut våre forslag eller få hjelp til å sette sammen den helt spesielle. 

At Butikken og Spiseriet er bygget sammen, gir en helt spesiell atmosfære – noe som er mer vanlig lengere sør i Europa.

I Spiseriet kan du nyte smakfulle måltider basert på råvarer som du også kan kjøpe i butikken. I Spiseriet kan du svinge innom for et tidlig måltid, dagens husmannskost eller nyte den helt spesielle matopplevelsen på kvelden. Vår meny skal alltid følge årstiden og vil bestå av en tre- og en femretters meny med vinpairing ved siden av en smakfull ala carte. Rå Smak har alle rettigheter og tilbyr et bredt utvalg av viner. Maten tilberedes av et kjøkken med lang erfaring fra flere kjente restauranter i Oslo.
Les mer om Butikken og Spiseriet her: https://raasmak.no/


 


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad