Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway

Hundekjøring Langedrag

  • Tunhovd, Nesbyen
  • 00 47 32 74 25 50
  •  /  km From You
Overview

Hundekjøring på Langedrag

Det er i dag 26 Alaska Huskyer på Langedrag, Hundene bor i et moderne kennelanlegg på gården. Vi tilbyr våre gjester kjøring hele året, sledekjøring om vinteren og vogn på barmark/sommeren.

Hundene er glade i selskap av voksne og barn, så dagene starter ofte med besøk i hundegården der man får kjenne på livet som hundekjører med foring, rengjøring og masse kos.

Vi setter stor pris på forhåndspåmeldinger.

Ring kontoret hverdager fra 9-16 på telefon 32 74 25 50

Hvis turen ikke er forhåndsbestilt, må det beregnes ventetid slik at hundene kan klargjøres til kjøring.


Turtype 1

Langedragsrunden: Kjenn den friske følelsen når du blir trukket av våre ivrige huskyer innover frossent myrlandskap! Du kan sitte i sleden eller kjøre selv. Vi har leirbål ved hundenes oppstillingsplass, der du kan varme deg med noe godt å drikke samt gi hundene en klapp for turen.

Varighet: ca 15-20 min 
Voksen: 350,-
Barn under 14 år: 200,-


Turtype 2

Fjelltur: Bli med inn i hundegården og sel opp ditt eget hundespann med trekkglade huskyer. Vår guide vil lede turen opp i duvende fjellvidder bak Langedrag, 2 gjester per slede. Vi fyrer bål underveis.

Dagen kan avsluttes med overnatting i vår koselige Gapahuk, se egne priser på hjemmesiden. Kanskje en av huskyene blir med deg?

Maks antall deltagere: 6 stk.

Voksen: 1700,-

Barn under 14 år: 800,-
 

 

Turtype 3

Dagstur til Nystølen: Bli med i hundegården og sel opp ditt eget hundespann med trekkglade huskyer. Vi kjører innover variert fjellterreng og viddene bak Langedrag mot Nystølen. Her inntar vi lunsj før vi returnerer til Langedrag. Denne turen er ca. 25 km.

Dagen kan avsluttes med overnatting i vår koselige Gapahuk, se egne priser på hjemmesiden. Kanskje en av huskyene blir med deg?

Maks antall deltakere: 6 stk

Voksen: 2500,- + lunsj

Barn under 14 år: 1500,- + lunsj

 

Turtype 4

Overnattingstur: Bli med inn i hundegården og sel opp ditt eget hundespann med trekkglade huskyer. Du vil få god innføring av erfarne guider for å mestre slede teknikken, samt hvordan du best mulig kan bidra som et teammedlem med "dine" hunder. På denne turen kommer vi opp i høyfjellet og får virkelig se de fantastiske viddene og naturen som omgir oss. På ettermiddagen setter vi kursen mot Langedrags setra, som blir vårt hjem for natten.

Hundene sover ute på halm, mens vi sover inne i den enkle, men koselige rundtømra setra som er uten strøm og vann. Vi lager middag på den store takkeovnen og kanskje blir det en historie eller to foran peisen?

Neste morgen må vi ut å stelle hundene før vi får frokost selv. Deretter er vi alle klare for å starte turen nedover i skogen og ende opp i hundegården på Langedrag.

Maks antall deltakere: 6 stk.

Voksen: 3000,-

Barn under 14 år: 2000,-

Turtype 5

Villmarkstur: Bli med inn i hundegården og sel opp ditt eget hundespann med trekkglade huskyer. Du vil få god innføring av erfarne guider for å mestre slede teknikken, samt hvordan du best mulig kan bidra som et teammedlem med "dine" hunder. Vi setter kursen utenfor allfarvei og får nyte følelsen av å være i ett med naturen i det hundene og vi finner rytmen der vi kjører nesten lydløst inn i fjellet. Utpå ettermiddagen kommer vi frem til vår koselige fjellcamp for natten, hvor vi skal sove i lavvo. Kvelden blir tilbrakt ute med hundene rundt oss og med god mat tilberedt på bål, til natta smyger seg rundt oss og vi kan nyte stillheten.

Neste morgen våkner vi sammen med hundene, fyrer opp bål, steller hundene, ordner frokost og koser oss med varm drikke og morgenstemning. Deretter er vi klare for å starte turen nedover i skogen og ender opp nede i hundegården på Langedrag.

Maks antall deltakere: 6 stk

Voksen 3000,-

Barn 2000,-

 

Pris, hundekjøring på barmark / sommer:

Barn: 150.-
Voksen: 250.-

Gruppebestilling ca 20 stk:

Bli med inn til den ville ulveflokken og opplev ulvene på nært hold (aldersgrense 15 år for inngang til ulvene). Dette er en guidet tur som varer en time. Vi samler oss rundt bålet og deler opplevelser, hører litt historier fra hundekjørermiljøet, vi serverer litt varmt i koppen og litt å bite i. Dagen avsluttes med en tur på ca 4 km med et eget hundespann guidet av en erfaren hundekjører.


Pris for gruppe (20 stk): 1200.- pr. person inkl. inngang i parken, ulvegårdsbesøk, lett mat og hundekjøring.

Turer kan arrangeres på bestilling også utenom planlagte datoer. Vi kan også ta i mot for kjøring i ukedager. Ypperlig arrangement for firmaer. Vi anbefaler å kombinere hundekjøring med et besøk inn til ulvene!

Påmelding til post@langedrag.no eller på telefon +47 32 74 25 50


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad