Skip to main content
Unknown Component
civid: 585ab9c1f7d87a7717a64692
name: plugins_common_social_share (widget)
Nesbyen
TripAdvisor rating of 4

123

Langedrag Naturpark

Langedrag Naturpark er åpen for overnatting og dagsbesøk hver dag, hele året, og byr på en rekke uforglemmelige aktiviteter og møter med mer enn 350 dyr fordelt på 25 forskjellige arter.

Noen av aktivitetene du kan bli med på: 

- Bli med inn til ulv-, gaupe og fjellrev

- Hundekjøring

- Rideturer og rideleir

- Klatrepark

- Familieleir, seterdag

- Leir for barn og besteforeldre

- Kurs, team-building

- Bryllup, fødselsdager mm.

- Fiske, flotte turmuligheter

Langedrag er bygget på filosofien om at: «Naturen er vår beste læremester». I naturskjønne omgivelser ligger Langedrag som et Soria Moria-slott 1000 m.o.h., med utsikt over vann og fjell mellom Hallingdal og Numedal. På tunet kan besøkende få oppleve nærkontakt og kos med våre mange husdyr som går fritt rundt. I naturparken kan du på nært hold studere ville dyr, som ulver, gauper, fjellrev, villsvin, elg, moskus, yak og reinsdyr. «Ærefrykt for livet» betyr mye for oss. Langedrag har også eget ysteri og geitemelkproduksjon, samt leirskole som kan huse over 80 elever hver uke.

Vi tilbyr mange ulike leirer og aktiviteter året rundt. Om vinteren har vi snørekjøring, kanefart og langrennsløyper som går rett ut fra tunet og hele året har vi ulv- gaupegårdsbesøk, revecamp, rideturer i fjellet, guiding og fòring av dyrene. Vi har også ulike kurs som; fotokurs, yogakurs og ride- og dyrestell kurs. Hver årstid har sine aktiviteter og "happenings"!

Kom og ta del i livet på gården sammen med oss!

Kilde: Hallingdal Reiseliv

0

Langedrag Naturpark

Sider du nylig har besøkt