Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway

Nesbyen idrettslag

  • Idrettshallen, Nesbyen
  • +47 90837556
  •  /  km From You
Overview

NIL har over 800 medlemmer og er dermed langt den største frivillige organisasjon i Nes kommune.
I 2002 feiret klubben sitt 100-års jubileum. Det ble markert gjennom en lang rekke aktiviteter som skildret klubben fra dens start i 1902 og fram til i dag. I løpet av de siste 100 år har det vært en lang rekke idrettsaktiviteter i regi av NIL. Fram til 1993 lå hovedvekten på utendørsaktivitetene, men etter at Nesbyen Idrettshall ble tatt i bruk i 1993 har innendørsidrettene fått en større og større betydning i klubben.

En dyktig arrangørklubb.

Fotball og ski har alltid satt sitt preg på klubblivet og spesielt på 80-tallet markerte friidretten seg med en lang rekke store stevner og arrangementer, ikke minst NM i 1987. Det har vært med til å gi idrettslaget et godt ry som dyktig arrangørklubb. Dette beviste klubben i 1997, der klubben arrangerte et prikkfritt Ungdoms NM i friidrett og senest i 2002 med to landskamper i håndball og fotball.

Fotball størst.

Fotballgruppa er den største gruppe i idrettslaget med over 180 aktive fra 6 – 17 år. Som et resultat av gode innendørs treningsforhold er håndballgruppa i dag den nest største gruppe med ca 110 aktive. Deretter følger alpin, langrenn, orientering og friidrett.

Et bredt tilbud for alle. 

NIL har også andre tilbud: Spinning, Cross-trening og barneidrett.

Store anleggsarbeider.

De senere år har NIL investert over 2. mill. kr i forskjellige nye anlegg. 2006 ble lysløypa på Nes rehabilitert. 2008 tok vi i bruk kunstgressbanen og det nye spinning-rommet i idrettshallen og i 2009 ble nytt garasjebygg på baksiden av Nesbyen Idrettshall invitt.

Driftsavtale med Nes kommune.

I 2009 inngikk NIL en driftsavtale med Nes kommune om driften av Nesbyen Idrettssenter. NIL har nu ansvaret for al drift av utendørs- og innendørs arenaene.Avtalen har også medført at NIL i dag har fire ansatte med til sammen nesten 3 årsverk.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad