Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway Hallingdal

Nesbyen idrettslag

  • Idrettshallen, Nesbyen
  • +47 90837556
  •  /  km From You
Overview


NIL har over 800 medlemmer og er dermed langt den største frivillige organisasjon i Nes kommune.
I 2002 feiret klubben sitt 100-års jubileum. Det ble markert gjennom en lang rekke aktiviteter som skildret klubben fra dens start i 1902 og fram til i dag. I løpet av de siste 100 år har det vært en lang rekke idrettsaktiviteter i regi av NIL. Fram til 1993 lå hovedvekten på utendørsaktivitetene, men etter at Nesbyen Idrettshall ble tatt i bruk i 1993 har innendørsidrettene fått en større og større betydning i klubben.

En dyktig arrangørklubb.

Fotball og ski har alltid satt sitt preg på klubblivet og spesielt på 80-tallet markerte friidretten seg med en lang rekke store stevner og arrangementer, ikke minst NM i 1987. Det har vært med til å gi idrettslaget et godt ry som dyktig arrangørklubb. Dette beviste klubben i 1997, der klubben arrangerte et prikkfritt Ungdoms NM i friidrett og senest i 2002 med to landskamper i håndball og fotball.

Fotball størst.

Fotballgruppa er den største gruppe i idrettslaget med over 180 aktive fra 6 – 17 år. Som et resultat av gode innendørs treningsforhold er håndballgruppa i dag den nest største gruppe med ca 110 aktive. Deretter følger alpin, langrenn, orientering og friidrett.

Et bredt tilbud for alle. 

NIL har også andre tilbud: Spinning, Cross-trening og barneidrett.

Store anleggsarbeider.

De senere år har NIL investert over 2. mill. kr i forskjellige nye anlegg. 2006 ble lysløypa på Nes rehabilitert. 2008 tok vi i bruk kunstgressbanen og det nye spinning-rommet i idrettshallen og i 2009 ble nytt garasjebygg på baksiden av Nesbyen Idrettshall invitt.

Driftsavtale med Nes kommune.

I 2009 inngikk NIL en driftsavtale med Nes kommune om driften av Nesbyen Idrettssenter. NIL har nu ansvaret for al drift av utendørs- og innendørs arenaene.Avtalen har også medført at NIL i dag har fire ansatte med til sammen nesten 3 årsverk.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad