Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad

Eastern Norway

Privatmegleren Hallingdal

  • Alfarvegen 126, Nesbyen
  • +47 32072900
  •  /  km From You
Overview

Velkommen til PrivatMegleren - ditt livs kundeopplevelse med nødvendige kunnskap og faglige kompetanse om bolig- og fritidsmarkedet.

Velkommen til PrivatMegleren - ditt livs kundeopplevelse

PrivatMegleren består av engasjerte og kompetanserike meglere som i tillegg benytter seg av bransjens mest kraftfulle verktøy innen markedsføring. Når du velger PrivatMegleren, kan du også forvente mer av den megleren som bistår deg. Hvert lille steg i prosessen er tilpasset akkurat deg og din bolig.

For de fleste av oss er kjøp og salg av bolig en sjelden anledning. Det handler om kanskje det mest dyrebare man kan kjøpe for penger gjennom livet. Derfor er det viktig å ta seg god tid til å velge en megler som kan prestere på det høyeste nivået.

 

Felles ambisjon – høyest pris for din bolig

Prisen som oppnås på din bolig er avgjørende også for oss. Derfor bruker vi mye tid på å avklare hvor akkurat dine potensielle kjøpere ferdes og hvordan de tenker. Vi skal ikke bare presentere en bolig. Vi skal presentere et hjem andre har lyst på. Derfor er markedsføring og kanalvalg avgjørende for å få flere interessenter. Vi vil ha kamp mellom flere kjøpere om nettopp din bolig.

Vi gjør ting litt annerledes – her er hvordan

Vi sier ikke bare at PrivatMegleren utgjør en forskjell. Vi viser det også i praksis. I tillegg til standardisert materiell enhver eiendomsmegler bruker, har PrivatMegleren flere verktøyer som optimaliserer salgsprosessen. Les mer om disse verktøyene i prosessens detaljer.

Hvorfor er vi annerledes?

Vi har enerett på teknologien KLiKK, som selv finner veien til potensielle boligkjøpere i sosiale medier. Husk at svært mange som ender opp med å kjøpe en bolig, ikke var i ”kjøpsmodus” før de plutselig fikk presentert en bolig.

Vi har også sikret oss en Digital medhjelper – et verktøy som bistår våre meglere internt. Denne medhjelperen finner også potensielle kjøpere til din bolig og oppdaterer databaser med mulige kjøpere i sanntid.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad