Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad

Eastern Norway Hallingdal

Protan AS

  • Blingsmovegen 38, Nesbyen
  •  /  km From You
Overview

Printing av bilder, skilt, plakater o.l. på blant annet vinylduk. Nytekking og rehabilitering av små og store flater, flate, skrå og buede tak. Membran til våtrom og terrasser. Sveises kun med varmluft. Lang levetid, mekanisk styrke og minimalt krav til vedlikehold. Spennende løsninger med profiltekking og valg av farger.

Protan er en viktig produksjonsbedrift i Nesbyen, med ca. 80 ansatte. Salg av produkter via hovedkontoret i Drammen. For printing på duk, ta direkte kontakt med olav.tvedt@protan.no på Nesbyen.

UTSKRIFT - PLAKATER, BANNERE O.L.
Protan har nå en blekkskriver for printing på duk. Det er en Roland SOLJET PRO III, XJ-740. Maskinens bredde er 180 cm, men vi kan også levere større dimensjoner med godt resultat ved å sveise sammen duker etter at de er printet. Printeren takler de fleste filformater, men en forutsetning for pent trykk er god oppløsning. Fil i høyoppløslig EPS-format er å foretrekke.

Har du behov for logo trykket på duk, reklameseil eller andre utfordringer tilknyttet dette, er det bare å ta kontakt. Vi har svært begrensede muligheter til å være din «grafiske leverandør», men printingen på duk skal vi klare utmerket. Vi kan også printe på vinyl, også klar, med lim på bakside.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad