Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway

Skitur fra Nystølen

  • Nystølen, Nesbyen
  • +47 32070170
  •  /  km From You
Overview

Trondrudmarka er et praktfullt turterreng. I 2010 kåret Finansavisen og Dagbladet "Den Gule Runden" til Norges beste skiløype! Dette er 11,1 km oppkjørte løyper i et variert og vakkert terreng i Trondrudmarka, og Nystølen er kanskje det vanligste utgangspunktet for denne runden.

Turbeskrivelse "Den Gule Runden" på ut.no.

 

Det skal være hele 250 km med preparerte løyper i området Trommenatten, Hallingnatten, Åkrefjell, Nystølen, Nesbyen Alpinsenter og Myking.

I Trondrudmarka blir løypene preparert daglig, hvis det er behov, fra 20. desember og fram til 25. april. I de andre områdene blir det preparert i helger + en dag i uken, ved behov.   Vær og klima er ikke lett å forutsi, bortsett fra at det stadig blir mildere. Likevel var det skiføre oppe i fjellet til ut i juni så seint som våren 2014.

Fra Nystølkroken kafé kan du alltid regne med at løypene ligger klare og venter på deg. Herfra kan du ta små runder eller lange fjellturer. Nystølen (900-1250 m.o.h.)

Blå løype - Gul løype kort og lang - Rød løype mot Langedrag rundt Åkrefjell - Båtstjernlia rundt, kort og lang - Lang runde Båtstjernlia har 5 km skøytespor i til tillegg til klassisk spor.

Alle skispor blir GPS-tracket, følg oppdatering på skisporet.no.

For ytterligere spørsmål kontakt løypekjører Helge Holm på tlf. 414 21 056.

 

Stor parkeringsplass ved Nystølen. Kafeen er åpen hver dag fra ca. 20. desember og ut vintersesongen. Kafémat, pizza, kioskvarer, skiutleie, pulkutleie og skitrekk. 

Nystølkroken Kafé tar også imot selskaper og catering.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad