Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway Hallingdal

Sutøya Feriepark

  • Sutøya, Nesbyen
  • +47 32071397
  •  /  km From You
Overview

Helårs camping sentralt i Hallingdal.

Helårs camping sentralt i Hallingdal. Sutøya er en halvøy i Hallingdalselva, og en av de mest kjente og populære ferieparkene i Hallingdal. Du finner Sutøya sentralt beliggende ved rv. 7, 5km nord for Nesbyen sentrum.

Ferieparken har gode fasiliteter med: - stort aktivitesområde for barn - kro med øl- og vinrett - kiosk og minimarked.

Du kan bestille opphold med eller uten måltider. Sutøya Kro med à la carte, småretter, fastfood, frokost, kaffe, øl og vin. "Ta med hjem" om du vil. Bestill oppholdet med hel- eller halvpensjon. Grupper forhåndsbestiller med eller uten pensjon.

8 Campingytter 27-40 m2 uten dusj/Wc, 4-7 personer. Hyttene har 2 separate soverom med plass til 4-7 personer, kjøkken/stue med komfyr, kjøleskap og TV.

10 hytter fra 30-60m2 med dusj/WC, separate soverom, hems og kjøkken med plass til 4-6 personer, med TV. (Herav 3 med sauna, oppvaskmaskin og fin veranda til uteplass).

Alle hyttene har dyner/puter. Lintøy kan leies. Alle hyttene har tv/kaffetrakter og er utstyrt for selvhushold med dekketøy/bestikk/kjeler. Glasshåndklær og vaskesaker medbringes eller kan kjøpes i kiosken.

Caravanplass 92 caravanplasser med elektrisitet. Bo pr. døgn, sommersesong, vintersesong eller hele året. Teltplasser En rekke teltplasser med sanitæranlegg like ved.

Sanitæranlegg I tillegg til dusjer og wc har sanitæranlegget vaskerom for klær, med vaskemaskiner og tørketromler, og kjøkken med oppvaskkummer.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad