Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
 
Search
Ad
Eastern Norway Hallingdal

Thoen Hotell

  • Alfarvegen 143, Nesbyen
  • 00 47 32 07 11 19
  •  /  km From You
Overview

Velkommen til Thoen Hotell i Nesbyen sentrum.

Velkommen til Thoen Hotell i Nesbyen sentrum.

Thoen Hotell ligger i Nesbyen sentrum ved elva Rukkedøla. Hotellet er kjent for hjemmelaget mat og god service. Du finner deg godt til rette i trivelige salonger med rolig atmosfære. Hotellet har 24 rom og 48 senger fordelt på enkelt-, dobbelt-, og familierom.

Alle rommene på Thoen Hotell har eget bad med dusj og WC, samt gratis WI-FI tilgang. Alle gjester vil kunne benytte gratis oppmerket parkering på området. Som gjest på Thoen Hotell så kan du fiske helt gratis i Hallingdalselva.

 

Hotellet kan også bookes for selskaper og møter. Møtelokalene har AV-utstyr og trådløst nettverk. For grupper organiseres gjerne aktiviteter og utflukter.

Gamle Nes og Hallingdal Museum ligger en liten spasertur unna. Dagligvare og kjøpesenter er også i gangavstand fra hotellet.

I nærområdet finnes fine turmuligheter.

Nesfjellene ligger kun 13 km unna hotellet. Her er det muligheter både fjellturer og langrenn i oppmerkede løyper, i tillegg til alpint.

Thoen Hotell er et ypperlig stoppested for overnatting på turen videre, eller som ferie- og rekreasjonshotell over flere dager.

Hotellet er behjelpelig med henting fra/til Nesbyen stasjon.

 

Familien Thoen ønsker hjertelig velkommen!

 


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad