Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway

Til topps I Nes

  • Berggården i Gamle Nes, Alfarvegen 139, Nesbyen
  • +47 32070170
  •  /  km From You
Overview

«Til topps i Nes» er 12 utvalgte toppturer som først ble beskrevet og utgitt i eget hefte i friluftslivets år 1993 av orienteringsgruppa i Nesbyen IL. Mange har gjennom årene fullført opplegget og også til sammen 12 ytligere toppturer presentert av o-gruppa.

«Til topps i Nes» vil fra nå være en del av denne tur-portalen og driftes av turistkontoret i samarbeid med orienteringsgruppa. Toppturene er de samme, men turbeskrivelsene må nå hentes her. Turbeskrivelsene tar utgangspunkt i et bestemt startsted, men for de fleste toppene er det flere gode startpunkter.  Det går stier til nesten alle. Mange topper er det naturlig å besøke til fots, men noen er også flotte toppturer på ski. Du når de fleste gjennom skiløypenettet i Nes kommune. Mange liker å «samle»  topper og få et bevis på det. Derfor kan de som ønsker det, fortsatt få kjøpt klippekort til kr 100,- pr familie. 

Klippekortene er til salgs på turistkontoret, i bokhandelen og G-sporten på Nesbyen Kjøpesenter.


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad