Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
 
Search
Ad
Eastern Norway

Trailhead Nesbyen

  • +47 91717190
  •  /  km From You
Overview

Trailhead Nesbyen jobber for å gi deg de største opplevelsene på sykkel.

Trailhead drives av stisykkel-entusiaster som vet hvordan man får fram breie glis etter endt tur.

Trailhead Nesbyen arrangerer Norges største sesong kick-off for sti og utforsyklister, Nesbyen Trail camp. Et årlig arrangement som går av stabelen i månedsskiftet april-mai, som oftest på støvtørre stier. Et arrangement med størst fokus på mest mulig sykling, på Nesbyens etterhvert legendariske stinettverk. Her shuttles man til toppen, eller man kan bli med på guidete enduroturer. Det kommer leverandører med masse fett stæsj og demosykler. Det er konsert, kurs, uhøytidelige konkurranser og topp stemning.

Nesbyen har blitt fast arrangørsted for 8020 enduro series. ( 8020es.no ) Norges største og viktigste rittserie for endurosykling. Trailhead Nesbyen er arrangør på Nesbyen. Vi har også arrangert Norgescup og NM i utforsykling.
I tillegg til å arrangere eventer og konkurranser tilbyr vi shuttling og guiding i på de beste stiene i Nesbyen og Hallingdal. Vi kan skreddersy et opplegg for den beste opplevelsen på sykkel. Vi har stor kunnskap og erfaring med planlegging og bygging av stier, vi bygger pumptracks og kan tilby kartlegging og prosjektering til destinasjonsutvikling.

Vi kan terrengsykling! 


  • Last Updated:
  • Source: Nesbyen
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad