Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
 
Search
Gamle Nes Gamle Nes Gamle Nes
Gamle Nes Gamle Nes
Credits
Gamle Nes.
Photo: Tore Haraldset
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Sammen for Nesbyen - hjertet i Hallingdal

NTN er destinasjonsselskapet og Næringsselskapet for Nes i Hallingdal. Selskapet står for driften av

Nesbyen Turistkontor og Nesbyen Booking.

NTN finansieres med tilskudd fra kommunen og med bidrag fra medlemmer. Hovedformålet er å videreutvikle Nes som en attraktiv sommer-og vinter-destinasjon, profilere selskapets eiere, øke handel og antall overnattinger.

Nes blir stadig mer synlig. Dette er ikke tilfeldig, det ligger mye arbeid bak. NTN har siden 2013 fått 70% økning i antall medlemsbedrifter og doblet inntektene generert til å markedsføre Nes. Det resulterer bl.a.til ny nettside, NesMag (NesMagasinet), sterk vekst i Meteorittparken Gardnos og i Nesbyen Booking.

Fra nettsider, facebook, infoskjermer, nyhetsbrev og ikke minst NesbyenAPP, kan du følge med på all aktivitet som foregår. Økt aktivitet gir mer aktivitet! Jo mer som skjer på Nes - jo mer ringvirkninger skaper det for næringslivet. Turister og besøkende trives og aktiviteten økes. Det er en utrolig interesse og vekst i hytte-og tomtesalg. Dette gir muligheter for flere arbeidsplasser hos entreprenører, håndverkere og i handelsstanden.

I Nes lever vi av reiselivet, og det er en tverrpolitisk enighet om at Nes skal satse på reiselivet. Om alle bedrifter i Nes står sammen og bidrar inn i selskapet, vil dette igjen gi NTN større spillerom for å ytterligere øke attraktivitet og aktivitet. Stadig flere ser hvor viktig dette arbeidet er, og velger å bli medlem.

NTN ønsker derfor nye medlemmer, bedrifter, entreprenører og håndverkere, servicevirksomheter, vel-lag, foreninger og støttemedlemmer, velkommen til et godt samarbeid.  
Nes får ikke posisjon - Nes må ta posisjon!

 

Hvordan bli medlem i Nesbyen Turist-og Næringsservice AS?

Ta kontakt med oss på info@nesbyen.no eller ring 0047 32070170 for en avtale.

Her kan du lese medlemsbrosjyren og Her kan du også laste ned avtalen 

Nesbyen Turist-og Næringsservice AS
Berggården i Gamle Nes
Alfarvegen 139
3540 Nesbyen

Tlf. +47 32 07 01 70
E-post: info@nesbyen.no 
Nesbyen Booking
NesbyenAPP 

Meld deg på vårt NYHETSBREV

Facebook Nesbyen

Ordinære åpningstider:
Man - fre    09:00 - 15.00
Lør - søn    Stengt   
Utvidede åpningstider om sommeren.     

Miljøfyrtårn

Nesbyen Turist-og Næringsservice AS er en Miljøfyrtårn bedrift.

Det innebærer at virksomhetens miljøstandard og rutiner er funnet å være i overensstemmelse med de krav Miljøfyrtårn setter.
NTN kan derfor dokumentere at strenge krav innen temaene arbeidsmiljø, innkjøp, energi, transport, avfall, utslipp og estetikk er tilfredsstilt.

Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad