Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search

Aktiviteter i Nesbyen

Det snille høyfjellet kaller. Her kan du vandre, sykle, fiske, bade, padle, ri og spille golf.

Fjellene kaller i Nesbyen

Nesbyen har rikt fiske i fjellvann, merkede vandreruter i fantastisk landskap av behagelig høyfjell og trivelig skogsterreng. Godt østlandsklima er en av fordelene ved å velge Nesbyen som base for friluftsferien. Kast klærne og kjøl deg ned i et fjellvann på turen.

Vandring i Nesbyen

Nesbyen er kjent for godt klima og fantastisk natur. De snille fjellene i Nesbyen kaller på deg som ønsker å gå i lett skogs- og høyfjellsterreng. 
Fra fjellområdene i Nes Nordmark og Nes Sørmark til Nes Østmark (senesbyen.no) er det merkede og beskrevne korte eller lengre turer. Du kan utforske fjellene i Nesbyen i dagevis, kjenne på den friske fjelluften, bestige topper og nyte utsynet. Kombiner turen med fisking eller avkjøl deg i et av de mange fjellvannene.

Sykling i Nesbyen

Nesbyen er kåret til en av Norges fem beste destinasjoner for stisykling. I fjellet går turene langs fjellveier og i terrenget, også her med ulike vanskelighetsgrader. 

Nesbyen har de siste par årene vokst seg til å bli et yndet reisemål for de som liker sykling hvor prosentandelen nedover teller mest. Nesbyen har holdt både Norgescup i utfor, Enduro-konkurranser og arrangementet Nesbyen Freeride, som har vokst seg stort og populært på kort tid.

Rikt fiske i Nesbyen

Det snille landskapet inviterer til fiske i utallige små og store fiskevann. Terrenget er lett og du snubler formelig over vann etter vann inne på fjellet.
Hallingdalselva i Nesbyen er også et yndet mål for deg som vil prøve fiskelykka.

På vann og elver

Du kan padle i Hallingdalselva som byr på fin natur og mange fine rasteplasser ved elvekanten med muligheter for å grille. Ønsker du å bruke Hallingdalselva til fiske er kano et fint framkomstmiddel nedover elva. Vannsport kanoutleie tilbyr Ally-kanoer som har mulighet til å frakte med seg last, slik at man har alt man trenger for overnattinger ved elvebredden. Vannsport kanoutleiefrakter kanoene til punktet du vil starte fra, og henter igjen der dere velger å avslutte turen. Ta kontakt med vannsport kanoutleie på telefon 451 63 989.

Fagerhøy Fjellstue og Ranten Hotell leier ut kanoer og robåter ved idylliske Mykingsjøen.

Badeliv i Nesbyen

Nesbyen blir regnet for å være ett av Norges varmeste steder om sommeren, og har varmerekorden i Norge fra 1972 med 35,6 grader. Du kan også finne deg ditt eget berg langs Rukkedøla, eller velge et fjellvann helt for deg selv. Trytetjern er regnet for å være eneren, hvor du også får badetemperaturen på Reiseradioen hver dag.

Ridning i Nesbyen

Nesbyen tilbyr fjellridning fra Ranten Hotell eller fra EKT Langedrag Naturpark. 

Nesbyen Golf Alpin

Golfbanen på Nesbyen Golf Alpin  ligger 700 meter over havet, i ly for vinden. Banen har ni hull med tre gressutslag per hull. Treningsfelt, driving range og putting-bane. På stedet finnes også en kafé som serverer god mat.

 

Bestill overnatting og transport nå

Laveste pris garanteres av BookNorway.

 • Hytter og feriehus
  Søk blant mer enn 2500 hytter og feriehus.
 • Hoteller
  Søk etter hotell i hele Norge.
 • Fly
  Søk blant alle flyvninger i Norge.
 • Leiebil 
  Søk etter leiebil og sammenlign priser på alle norske reisemål.